Milyen színű a kabátod? Ilyen személyiség vagy!

Zabolai Margit
Írta: ,
Milyen színű a kabátod? Ilyen személyiség vagy!

Ahogy beköszönt a hűvösebb idő, előkerülnek kedvenc kabátjaink. Mivel a legtöbb ruhadarabunkkal ellentétben ezt szinte minden nap viseljük, az, hogy milyen színűt választottál, sokat elárul arról is, hogyan szemléled a világ dolgait.

Fekete

Elegáns, slankít, és nem lehet vele mellélőni. A fekete egy igazi klasszikus választás, ha ilyen a kabátod, valószínűleg tiszteled a hagyományokat, fontos számodra a család és a munka, és hiszel benne, hogy aki a helyes úton halad, az előbb-utóbb eléri a célját.
Ugyanakkor kicsit félsz a kockázattól, nem szívesen jársz olyan utakat, amit mások még nem tapostak ki előtted. Előfordulhat, hogy emiatt elesel néhány lehetőségtől, a környezeted azonban megbízható emberként tekint rád, akire mindig lehet számítani.
Kabát: Tracy Reese, ősz/tél 2013/2014

Fehér

Kifinomult, szép, ugyanakkor nagyon kényes darab. Szereted a finom, drága holmikat, és fontos számodra a kifogástalan megjelenés, amire vigyázni is képes vagy.

Minden mozdulatod megfontolt és nőies, és cselekedeteidben is megőrzöd ezt a finomságot.
Az emberek méltóságteljesnek és udvariasnak látnak, akinek nagyon fejlett a diplomáciai érzéke, ugyanakkor kicsit távolságtartónak, esetleg beképzeltnek gondolhatnak. A valóságban egyszerűen arról van szó, hogy, bár mindenkivel kedves vagy, valódi barátságot csak akkor kötsz, amikor már biztos vagy benne, hogy a másik méltó arra.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!