Metal Crush – Mert imádjuk, ha csillog!

Stumpf Bea
Írta: ,

Ha már unod a szokásos téli szettjeidet, itt az ideje, hogy feldobd néhány metálos fényű darabbal – utazz velünk az ezüst, az arany, a bronz, és az egyéb vibráló és csillogó színek világába!

Dzsekik

A kabátok a téli ruhatárunk olyan elemei, amelyek mindig láthatóak, tehát hamar rájuk tudunk unni, ha egy vagy két darabot váltogatunk a mindennapokban. Ha nem szeretnél új kabátra beruházni, akkor csak dobd fel egy arany övvel, egy fényes szalaggal, vagy díszítsd a mellrészt egy vibráló brossal!

Ha azonban tavasszal szívesen bevállalnál egy izgalmas új darabot, akkor válassz egy arany bomber kabátot, vagy egy fényes zakót – hidd el, ezekkel nem nyúlhatsz mellé, hiszen a legegyszerűbb szettedet is szuperül fel tudják dobni. Sőt, akár aranyszínű, bőrhatású tavaszi dzsekit is választhatsz – és ne csüggedj; amíg még hűvösebb van, télikabát alá is felveheted!

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Szoknyák

Természetesen nem maradhatnak ki a sorból a szoknyák és a dögös parti szettek sem. Ha szombat esti buliról van szó, sosem lehetsz túlöltözve, úgyhogy éljen a csillogás!

Ezeknél a daraboknál különösen érdemes odafigyelni arra, hogy az alakodnak megfelelően válassz fazont – ha alacsonyabb vagy, de szeretnéd kihangsúlyozni a karcsú derekad, akkor egy A vonalú szoknyát javasolunk, ha pedig magasabb vagy, de kevesebbet mutatnál a lábadból, akkor egy csillogó színű ceruzaszoknyát válassz! 

Ezeket a darabokat mindig valamilyen egyszerű felsővel kombináld – fehér, fekete, szürke vagy farmer színekkel mutatnak a legjobban.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4