Esküvőre vagy hivatalos? 5+1 meseszép ruha, amit a varrónőd kiszabhat

Zabolai Margit
Írta: ,
Esküvőre vagy hivatalos? 5+1 meseszép ruha, amit a varrónőd kiszabhat

Azon túl, hogy mindig örülünk az ifjú pár boldogságának, ha esküvői meghívót kapunk, rögtön fel is merül a kérdés: mit vegyünk fel a nagy eseményre? Ha egy varrónőhöz mész, biztos, hogy olyan ruhád lesz, ami tökéletesen simul az alakodra, és talán még olcsóbban is kijössz, mintha boltban vásárolnál estélyit. De mit kérj a szabótól? Mutatunk néhány ötletet!

Ez a fazon szinte minden testalkaton jól mutat, szépen kiemeli a dekoltázst az ejtett vállakkal, ugyanakkor az átlapolós megoldásnak köszönhetően tartást is ad nekik, a hasat pedig kicsit takarja, és megerősíti a derék vonalát.

Az A-vonalú szoknya titka, hogy nagyon szép esésű, lágy anyagból készüljön, így az egész megjelenésed légiesebb, lágyabb lesz.

Az ejtett vállak és a szív alakú dekoltázs a merevített felsőrésszel Hollywood aranykorát idézik, miközben a lapolt szoknya igényli a teret, eleganciát adva ezzel a megjelenésednek.

A hosszú slicc járás közben megmutatja a lábaidat, így ez a fazon egyszerre szuper elegáns, nagyon nőies és szexis is, arra viszont készülj fel, hogy az alsó rész megvarrásához nagyon sok és jó minőségű, nehéz anyagra lesz szükség, de kétségtelenül megéri a végeredmény.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!