Merész színek és hangsúlyos derékvonal - Nézd meg Zsanett új, nőies stílusát!

Cseh Éva
Írta: ,
Merész színek és hangsúlyos derékvonal - Nézd meg Zsanett új, nőies stílusát!

Stílustanácsadásunk következő nyertese Zsanett lett. A most következő tippeket és szetteket speciálisan az ő alkatának és színeinek megfelelően készítettem el, de remélem, hogy a tanácsok számodra is hasznosak lehetnek!

Alakelemzés, fazonok

Zsanett képei alapján a csípőben kissé szélesebb fazonú ruha miatt becsapós, hogy pontosan milyen alkatú, de az igazság szerintem valahol a banán és körte alkat között lehet.

Éppen ezért egy kicsit érdemes lenne még jobban hangsúlyozni derekát, magasított derekú és szélesebb ,,A” vonalú szoknyákkal. Biztos vagyok benne, hogy vékony lábain jól mutatnának a szűkebb, skinny fazonú nadrágok is egy bővebb, oversize felsővel.

A magassarkút szerencsés választásnak gondolom, mert ehhez a ruhához nagyon jól passzol, ráadásul a körte és a babán alkatnak is jót tesz, mert nőiesíti és nyújtja az alakot.

Úgy gondolom, mivel Zsanett egy vékonyabb alkatú lány, és alacsonynak sem mondható, rengetegféle fazon közül választhat magának.

Biztosan nagyon szuperül állnának neki például a peplum fazonú felsők, és ruhák is, ilyen ruhadarabokban biztosan csodásan mutatna az amúgy is csinos alakja.

A fő szempont Zsanett esetében pedig a derék hangsúlyozása

Színek és minták

Az előző képen látott merész, királykék ruha jó választás volt Zsanett részéről, jól passzol világos bőréhez és kellő képen feldobja a megjelenését.

Alapvetően Zsanettnek a nagyon világos, pasztell árnyalatokkal érdemes vigyáznia, mert előfordulhat, hogy sápasztani fogják.

Ezért sokkal érdemesebb a melegebb és élénk tónusok közül válogatnia.

Tökéletesek lehetnek számára például a piros, narancsos, korallos árnyalatok, a melegebb kékek és zöldek, sárgák, és az aranyba hajló barnás tónusok is.

A mintákat illetően meg merem kockáztatni, hogy Zsanett alkatán bármilyen minta jól áll.  Persze ha valamikor esetleg csípő tájékra felcsúszik néhány plusz kiló, abban az esetben érdemes hanyagolnia a mintás nadrágokat. 

Fókuszban

Az 5 kedvenc húsvéti süteményem, amit legszívesebben mind elkészítenék idén

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba