Merész, mégis kényelmes szerelések

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Merész, mégis kényelmes szerelések

Az idei trend abszolút megengedi, hogy vagány, merész szereléseket öltsünk, többségében gyakorlatilag kortól függetlenül. Akár egy-egy érdekes kiegészítő, cipő, vagy táska is érdekessé teheti a megjelenésedet, s mindezt úgy viselheted, hogy nem kell lemondanod a kényelemről.

Bőrberakás

Az idei trendbe visszatért a bőr és a bőrhatású ruhák, amik nagyszerűen tükrözik a vagányságot. Egy bőrdzsekit gyakorlatilag bármikor felkaphatsz, de nem kell teljesen elzárkóznod a bőrberakásos felsőktől, nadrágoktól sem.
Az igazán merészek akár bőrszoknyát is viselhetnek, de azok, akik ezt már túlzásnak érzik, maradjanak meg a bőrkiegészítéssel készült, karcsúsított daraboknál.
1 - Esprit, 30 000 Ft.
2 - Pull&Bear, 4 595 Ft.
3 - Zara, 6 595 Ft.
4 - H&M, 3 990 Ft.

Rojtos mesterművek

A rojtok idén visszakalauzolnak minket a vadnyugat világába, de ezek a kiegészítők nem csupán divatosak: hűen tükrözik, hogy viselőjük igazi egyéniség. Többségükben remekül összeegyeztethetőek a bőrruhákkal, hiszen nem csak stílusban, hanem legtöbbször anyagban is hasonlóak.
Ha nem érzed stílusban hozzád közelállónak ezt a merészséget, akkor válassz rojtos cipőt, vagy táskát, elvégre egy-egy ilyen darab egyértelműen vagány, mégsem hivalkodó.
1 - Zara, 17 990 Ft.
2 - H&M, 6 990 Ft.
3 - Asos, 10 290 Ft.
4 - Zara, 3 990 Ft.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!