Menyasszonyi ruhatrendek 2017. tavasz-nyárra

Írta: ,

Szerintünk a divatházak idén kitettek magukért, és többségében olyan ruhacsodákat állítottak a 2017-es tavaszi trendeket bemutató kifutókra, amikben mi is szívesen mondanánk ki az igent. Neked melyik lesz idén a kedvenc esküvői ruha-stílusod?

Masnik Kép forrása: harpersbazaar.co.uk

1/11 Masnik

Elől, hátul, vállon, nyakban, derékon vagy csípőn, kicsiben vagy nagyban, a masnikat mindenféle formában, méretben és fazonban lehetett látni a kifutókon, a romantikus kis kiegészítő valószínűleg nagy slágere lesz a tavaszi-nyári esküvőknek.

Színek Kép forrása: fabmood.com

2/11 Színek

A finom, pasztell árnyalatok közül a púder az, ami most a legtöbb divattervezőt megihlette, rengeteg gyönyörű ruhát álmodtak meg ebben az árnyalatban, ami egyébként tüllel és csipkével is remekül mutat, és éppen csak átsejlik a régetek alatt, így a konzervatívabb rokonok sem kapnak tőle a szívükhöz – legfeljebb örömükben.

Nadrág Kép forrása: brides.me

3/11 Nadrág

Bevállalósabb menyasszonyok idén tavasszal nadrágban mondják majd ki az igent. Ha nem ragaszkodsz a tradícióhoz, és pantallóban tervezed kimondani a boldogító igent, akkor ez lesz a te éved, mert számos világmárka alkotott gyönyörű ruhakölteményeket ezzel a megoldással is.

Ez a hófehér csoda például Carolina Herrera műve.

 

3D virágok Kép forrása: blog.luulla.com

4/11 3D virágok

Jóval romantikusabb vonalat képviselnek a ruháról kidomborodó, szinte önálló életre kelő virágdíszítések.

Ahogy azt majd később is látni fogod még, a tervezők idén teljesen elszálltak, ha virágokról van szó, úgy tűnik, nem tudnak eleget tenni belőlük a ruhákra, de ha szereted ezt a vonalat, akkor ez neked minden bizonnyal örömhír.

Mély V-kivágás Kép forrása: itakeyou.co.uk

5/11 Mély V-kivágás

Jóval szexibb megoldás a szinte köldökig dekoltált ruha, ami egyébként nagyon sokféle stílushoz társulhat, és a polgárpukkasztstól a ’20-as évek Hollywoodjáig sokféle hatást kiválthatsz vele.

Ha valami szexi és bevállalós ruhát keresel, akkor idén ezek a fazonok a kedvenceid lehetnek.

 

Kivágások Kép forrása: etsy.com

6/11 Kivágások

Az extrém kivágások egyébként is népszerűek, nem csak a dekoltázs területén, a divatházak úgy tűnik, arra bátorítják a menyasszonyokat, hogy merjenek egy kis bőrfelületet mutatni.

A te döntésed, ha bejönnek ezek a ruhák, idén lesz belőlük választék, és nagyon szépeket is találni.

Mellesleg, ugyan itt a kivágásokhoz kerestünk illusztrációt, de ugye látod a virágokat is?

Nagy virág-rátétek Kép forrása: modwedding.com

7/11 Nagy virág-rátétek

És akkor ezzel el is érkeztünk ahhoz a trendhez, amiről már szót ejtettünk: hatalmas virág-rátétek díszítenek idén minden ruhát.

Nehéz megkerülni őket, de nem is feltétlenül kell, hiszen sokféle stílushoz illenek, csak arra vigyázz, hogy jó minőségű anyagot válassz, különben könnyen olyan hatást lehet elérni velük, mintha a nagyi csipkés függönyébe burkolóztál volna.

 

Felemás hossz Kép forrása: bridalmusings.com

8/11 Felemás hossz

A rövidebb esküvői ruhák mintha most kicsit kiszorultak volna a trendek közül, helyettük azonban egy sokkal szofisztikáltabb megoldás érkezett: az elől rövidebb, hátul hosszabb szoknyafazonok nagyon játékosak, és táncolni is sokkal kényelmesebb bennük.

Hosszú ujjak Kép forrása: storenvy.com

9/11 Hosszú ujjak

Évekig letaszíthatatlan volt a trónról a váll nélküli ruha, idén viszont mintha mindenki hosszú ujjú fazont keresne.

Egyébként valóban szépek és romantikusak lehetnek ezek a ruhák, és ha egyébként egy szexisebb darabot választasz, akkor a hosszú ujjak segíthetnek, hogy egy kis extra eleganciát adj az esküvői szerelésednek.

Amúgy meg ezektől az ujjaktól eleve Katalin hercegnőnek érezheted magadat, és ki ne szeretne hercegnő lenni a nagy napon?

Ejtett vállak Kép forrása: mywedding.com

10/11 Ejtett vállak

Ha a hosszú ujjú ruhák bejönnek, de a vállaidat vagy a dekoltázsodat azért nem szívesen takarod el, akkor az ejtett vállú ruhák jelenthetik az arany középutat.

Ezek a romantikus fazonok szintén a kifutók kedvencei voltak, és szerintünk te is imádni fogod őket.

Nyakba akasztós változatok Kép forrása: fabmood.com

11/11 Nyakba akasztós változatok

A vintage, indie és rusztikus trendek virágzása mellett nem olyan meglepő, hogy a nyakba akasztós modellek is felküzdötték magukat a kifutókra.

Ha mindenképpen ujj nélküli ruhát keresel, akkor nagy rá az esély, hogy idén bele fogsz futni ezekbe a fazonokba is.