Melyik illik a te alakodhoz? 5 farmer nadrág fazon, és akiknek jól áll

Írta: ,

Nem egyszerű megtalálni a tökéletes fazonú farmert, ami kényelmes is és mindemellett szépen emeli ki előnyös részeidet. Nem elég követned az aktuális trendeket, hiszen korántsem biztos, hogy az éppen aktuális fazon az, ami neked is a legjobb alakot adja majd, de mi most segítünk abban, hogy miként hordhatod a különböző fazonokat úgy, hogy az előnyös legyen számodra.

Magasított derék Kép forrása: luvtolook.net

1/5 Magasított derék

Szerencsére visszatért a divatba a magasított derekú farmer. Ez egy igazi aduász a hölgyek körében, hiszen gyönyörűen kihangsúlyozza a derekat.

Így már nincs mentség az oldal kibuggyanó feleslegre, hiszen remekül el lehet rejteni egy ilyen fazonú nadrág alá. Ezzel pedig egy roppant nőies külsőt varázsolhatsz magadnak.

Javasoljuk, hogy felülre egy passzosabb felsőt válassz, mivel így még inkább a derekadon lesz a hangsúly.

Próbálj olyan darabot kifogni, aminek a dereka jóval a köldököd fölé ér, így még jobban formál majd a nadrágod.

Egyenes szárú Kép forrása: theclosetheroes.com

2/5 Egyenes szárú

Az egyenes szárú farmer nem mindenkinek áll jól. Leginkább azokon mutat jól, akiknek vékony lábuk van és nem túl nagy a kontraszt a comb és a lábszár között.

Ugyanis ezzel a fazonnal pont azt a részt takarjuk el, ami a legvékonyabb a lábunkon.

Ha úgy látod, hogy ezzel a fazonnal vastagítod a lábadat, akkor valószínű, hogy egy skinny farmer sokkal előnyösebben mutatna rajtad.

Egyébként az egyenes szárú farmert sem ajánlatos bő felsővel hordani, sokkal inkább egy feszesebb pólóval tudnánk elképzelni.

Trapéz Kép forrása: beauty-secret.us

3/5 Trapéz

Ki gondolta volna a trapéz nadrágok korában, hogy egyszer majd újra a csőnadrágok jönnek divatba? Ekkor pedig elképzelhetetlennek tartottuk, hogy újra trapézba bújjunk, pedig a helyzet az, hogy ismét előtérbe került.

Mivel a mai divatban már szinte minden megengedett, így azt is kijelenthetjük, hogy a létező összes farmer fazont hordhatod a nélkül, hogy valakiben ne tetszést válts ki.

Azért a trapéz fazonra is ráfért egy kis frissítés, így egy modernebb köntösben térhetett vissza a divatvilágba.

Ha e mellett a fazon mellett döntesz, akkor mindenképpen figyelj arra, hogy felül kellően feszes legyen, alul pedig csak éppen annyira bő, ami az alkatodhoz jól áll.

Alacsony termetű hölgyeknek nem túlságosan előnyös választás, ugyanis őket még jobban összenyomja, de, ha végtelen lábakkal rendelkezel, akkor a trapéz tökéletesen kihangsúlyozza majd előnyös részeidet.

Boyfriend Kép forrása: pinterest

4/5 Boyfriend

Pár éve hatalmas sikerrel robbant be a „Boyfriend” fazon a köztudatba, hiszen roppant kényelmes és roppant jól is néz ki.

Kiszaggatva, vagy a nélkül, abban egyetérthetünk, hogy a pasik imádják ezt a nadrágot a nőkön.

De miért is vagyunk ennyire megőrülve érte?

Nem tudjuk te, hogy vagy vele, de mi szinte minden alkalomra viselhetővé tudnánk varázsolni ezt a fazont.

Jól mutat egy kosztümös szetthez, egy randis szetthez, de még arra is tökéletes, hogy ebben ugorj le a sarki közértbe.

 

Skinny Kép forrása: bloglovin.com

5/5 Skinny

Ez az a fazon, amiről bár nem gondolnánk, de a legtöbb nőnek jól áll. Igaz, hogy mindent jól kiemel, de, ha megfelelő felsőt választasz hozzá, akkor a legelőnyösebb viseleted is lehet.

Ha szeretnéd kihangsúlyozni a lábaidat, akkor nyugodtan válassz egy olyan felsőt a farmerodhoz, amit betűrsz alá és így kellő figyelmet kap az alsó részed.

Ha viszont inkább szeretnéd eltakarni ezt a területet, akkor válassz hozzá egy hosszabb felsőt, amitől nem a combjaidon lesz a hangsúly, hanem a lábszáradon, amivel optikailag megnyújtod az egész testedet.