Még nem tudod mit vegyél fel? 7 szexi szett szilveszter estére

Serestyén Sára
Írta: ,
Még nem tudod mit vegyél fel? 7 szexi szett szilveszter estére

Még mindig nem tudod, hogy milyen ruhában búcsúztatod az Óévet? Most mutatunk neked 7 szettet, amik nem csak kortalanok, de az idei évben reneszánszukat is élik. Ha ezek közül választasz, nagy valószínűséggel te leszel a party legfeltűnőbb jelensége.

Csillogó mini Kép forrása: stylishwife.com

Szilveszter este minden a csillogásról szól, ezért te sem adhatod alább! Ezen az estén bármi szóba jöhet, ami flitteres és csillog, ezért egy ehhez hasonló csillogó mini ruhával garantáltan te lehetsz az este fénypontja.

Biztosan nem lőhetsz mellé egy arany, ezüst vagy fekete ruhával, de az idei év egyik divatszínét a pezsgőszínt is bevetheted.

Ha egy tetőtől talpig csillogó ruhát választasz, akkor ügyelj rá, hogy az ékszereiden kívül a többi kiegészítő inkább egyszínű fekete legyen, mert a túlzásba vitt csillogás árthat az összhatásnak.

Csillogó sort és tűsarok Kép forrása: fenzyme.com

Ha inkább a nadrágos típusba tartozol, akkor egy ilyen csillogó mini sorttal legalább annyira dögös lehetsz, mint egy ruhában.

A csillogást ellensúlyozhatod egy egyszínű szatén toppal vagy egy egyszerű fehér inggel, amihez válassz egy dögös zakót, nehogy megfázz a hidegben.

Nyaklánc helyett akár egy csokornyakkendőt is köthetsz a nyakadba, amivel még különlegesebbé teheted az esti outfitedet.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!