7 lehengerlő outfit a karácsonyi céges partira

Stumpf Bea
Írta: ,
7 lehengerlő outfit a karácsonyi céges partira

Kép forrása: bloglovin

Ebben az évben is eljött a céges karácsonyi partik ideje, azaz kezdhetsz azon gondolkozni, hogy mit vegyél fel, hogy ne csak elegáns legyél, de jól is érezd magad a szettedben. Ha idén nem lesz nagy durranás a céges buli, akkor az ünnepi szetteken törheted a fejed, ami nehéz feladat, hiszen nem elég egy szuper összeállítást összeraknod, többre is szükséged lesz. Reméljük inspirációnak jól jön majd a válogatásunk! Jó szemezgetést!

Kifinomult anyagok Kép forrása: fazhion.co

Idén szinte minden bolt zsúfolásig tele van a szebbnél-szebb anyagú, kifinomult partiruhákkal, így nem lesz nehéz a fejedben tökéletesen megtervezett összeállítás beszerzése.

Egy midi tüllszoknya praktikus választás, hiszen kellőképpen elegáns és klasszikus, amiben biztosan nem fogsz feszengeni, hiszen pont annyit takar, amennyit illik.

Ehhez viselhetsz egy rövidített bársonyfelsőt bordó vagy mélyzöld árnyalatban, amit egy szép magassarkú vagy egy gyöngy nyaklánc tehet igazán tökéletessé.

 

A piros és a fekete igazi klasszikus összeállítás, így, ha nem akarsz az ünnepek előtt kiköltekezni és új ruhákat venni magadnak, akkor próbálj meg ebből a két színből összerakni egy tuti outfitet.

Egy fekete szűk felső biztosan rejtőzik valahol a szekrényedben, amit a jolly-joker magassarkúddal és egy A-vonalú szoknyával viselhetsz.

Mi kötelező még ehhez a szetthez? Természetesen a vörös rúzs!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba