Milyen a testalkatod? Ebben a fehérneműben leszel a legvadítóbb!

Zabolai Margit
Írta: ,

Amíg az ember ruhában van, könnyen takar el ezt-azt, és hangsúlyozza az előnyösebb vonásait, de fehérneműben már sokan zavarban érzik magukat. Pedig legyen karcsú vagy telt, szálkás vagy gömbölyded, az emberi test mindenképpen szép, csak meg kell tanulnod szeretni önmagadat. Ebben sokat segíthet, ha olyan fehérneműt találsz, amiben magabiztosnak érzed magad.

Alma alkat: szexi body

A body-król sokaknak a ’70-es évek szirupos musicaljei, meg az égnek tupírozott hajak jutnak eszükbe, de szerencsére ma már korántsem olyan a választék ebből a fehérneműből, mint néhány évvel ezelőtt volt.

Ma már számtalan színben és anyagban találhatsz magadnak bodyt a fehérnemű boltok kínálatában, így nem nehéz olyan fazonra akadni, amit a hétköznapokon viselhetsz, és olyanra sem, amiben igazán szexinek érzed magad.

A body lenyomja kicsit a pocakot, és csinos derékvonalat varázsolhat, mindent a helyén tart, és egy kevés csipkével, egy masnival vagy merész színválasztással bizsergető látványt nyújthatsz benne.

Fiús alkat: fodrok, masni és csipke

A teltebb nők sokszor irigykedve néznek vékonyabb társaikra, pedig a törékeny, kicsit fiús alkatra sem mindig egyszerű dolog megfelelő fehérneműt kapni.

A sportosabb fazonokat, hacsak nem érzed magadat kifejezetten jól bennük, érdemes elkerülni, és helyettük inkább olyan fehérneműt választani, amin a nőies jegyek dominálnak.

A fodrok, a csipkék, a masnik és a nagy virágminták is jól mutatnak az aprócska fehérneműkön, de persze azért nem kell riói karneváljelmezt öltened.

Sokszor egyetlen masni, vagy az egyszínű, de anyagában mintás fehérneművel is ugyanolyan hatást érhetsz el, főleg, ha a melltartóban egy kevés szivacs is van.