Milyen a testalkatod? Ebben a fehérneműben lehetsz a legvadítóbb

Zabolai Margit
Írta: ,
Milyen a testalkatod? Ebben a fehérneműben lehetsz a legvadítóbb

Amíg az ember ruhában van, könnyen takar el ezt-azt, és hangsúlyozza az előnyösebb vonásait, de fehérneműben már sokan zavarban érzik magukat. Pedig legyen karcsú vagy telt, szálkás vagy gömbölyded, az emberi test mindenképpen szép, csak meg kell tanulnod szeretni önmagadat. Ebben sokat segíthet, ha olyan fehérneműt találsz, amiben magabiztosnak érzed magad.

Kis mellek: éljen a minta!

Ha a melleid aprók, már biztosan rájöttél, hogy a push-up vagy a szivacsbetét csodákra képes, de nem ez az egyetlen módja annak, hogy hangsúlyozd a ciciket.

Az apró mintás fehérneműk, a pöttyök, a virágminták vagy akár a játékos nyomatok a mellekre vonzzák a figyelmet, különösen, ha egyszínű alsóval társítod őket.

A színekkel való trükközés itt is segíthet, ha például egy rózsaszín bugyihoz piros melltartót választasz, amin esetleg egy réteg csipke díszítés is van, akkor azzal nem lőhetsz mellé.

Arra vigyázz, hogy a pántokon ne sok díszítés legyen, és ne is legyenek túl vastagok, mert ezek a vállaidra terelik a figyelmet, és laposabbnak mutatják a melleidet.

Alma alkat: szexi body

A body-król sokaknak a ’70-es évek szirupos musicaljei, meg az égnek tupírozott hajak jutnak eszükbe, de szerencsére ma már korántsem olyan a választék ebből a fehérneműből, mint néhány évvel ezelőtt volt.

Ma már számtalan színben és anyagban találhatsz magadnak bodyt a fehérnemű boltok kínálatában, így nem nehéz olyan fazonra akadni, amit a hétköznapokon viselhetsz, és olyanra sem, amiben igazán szexinek érzed magad.

A body lenyomja kicsit a pocakot, és csinos derékvonalat varázsolhat, mindent a helyén tart, és egy kevés csipkével, egy masnival vagy merész színválasztással bizsergető látványt nyújthatsz benne.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!