A legmenőbb 6 farmer fazon idén - 18 izgalmas szettben a tavasz befutói

Szabó Erzsébet
Írta: ,
A legmenőbb 6 farmer fazon idén - 18 izgalmas szettben a tavasz befutói

Kép forrása: shutterstock

Őszintén be kell vallanom, az elmúlt években hanyagoltam a különféle farmereket. Amikor várandós lettem, beleszerettem a kényelmes sztreccs nadrágokba, és azóta is előnyben részesítem őket. Idén azonban nincs mese, nekem is fel kell frissítenem a gardróbomat, hiszen a kényelem kérdése már nem lehet akadály a farmerek világában sem. Felkutattam ezért a legszuperebb idei fazonokat és veletek is megosztom!

Emelt derekú farmerek

Jó hír a karcsú derekú hölgyeknek, hogy még mindig töretlen a magas derekú nadrágok és szoknyák sikere, így aztán tavasszal és nyáron nyugodtan viselhetjük ezeket a fazonokat. A farmerszabásokat illetően hódítanak a skinny változatok, amik minden porcikát megmutatnak – különösen, ha trendi crop topokkal viseled őket. Azonban felütötte a fejét a kínálatban a lazább szabású és lágyabb esésű farmer is, ami a derékrésznél gyakran ráncolt. Ez a fazon – akár rövid, akár hosszú – kicsit szélesebbnek mutatja a csípőt, ezért inkább a karcsúbb, vékonyabb alkaton, valamint magasabb felsőtesten mutat jól igazán.

 

 

 

Háromnegyedes fazonok

A háromnegyedes fazonoknál keresve sem találnál jobbat az átmeneti időszakokra, vagy éppen a nyárestékre. Ezek a darabok nem csak kényelmesek és praktikusak, hanem nagyon divatosak is lesznek idén, egész pontosan most fognak teljesen kiteljesedni, hiszen már tavaly is jelen voltak a kínálatban. Akárcsak a többi farmert, úgy a háromnegyedes fazonokat is bátran viselheted nőies, kényelmes, de akár sportos szettben is – a megfelelő szettben izgalmas irodai outfit is lehet belőlük.

 

 

 

Anti-skinny

Anti-skinny néven is elhíresültek azok a nadrágok, amik szembemennek a klasszikus skinny fazonnal: nem testhezállóak, sokkal inkább lazábbak, lágy esésűek, ám nem is annyira durván bőszárúak, mint a klasszikus boyfriend fazonok. Ehhez a stílushoz nagyon könnyű felöltöznöd, ha szereted a kényelmes, vagy éppen a sportos összeállításokat, de némi extra stílusérzékkel könnyedén magadra ölthetsz egy nőies szettet is. Egy csinos ingblúz és egy tűsarkú mellett ez a farmer is pillanatok alatt izgalmasan nőies outfitet eredményez.

 

 

 

Bőszárú farmerek

Ha az anti-skinnyvel sikerült megbarátkoznod, akkor biztos szeretni fogod a bőszárú farmereket is. Ezek szép fokozatosan bukkantak fel a divatban ismét, nem mondhatjuk őket friss visszatérőnek. Azonban egyre többen nyúlnak utánuk, amikor összeállítják reggel a szettjeiket, így ezek a bőszárú farmerek minden bizonnyal idén lesznek igazán közkedveltek. Hossztól függetlenül trendinek számítanak, így bátran igazíthatod a testalkatodhoz és persze az időjáráshoz is a számodra ideális fazont.

 

 

 

Kantáros nadrágok

A kantáros nadrágok már tavaly is többször felbukkantak a kínálatban és idén aztán tényleg nem lesz gond beszerezni belőlük néhányat a boltokban. Bár a kantáros farmer nem tűnik kifejezetten jó választásnak a meleg hónapokban, valójában nagyon ideális darab lehet. A lengébb, lazább darabok egyáltalán nem melegítenek, főleg nem úgy, hogy akár egy aprócska crop toppal, vagy trikóval is viselheted őket. A kantáros fazonból ráadásul vásárolhatsz rövidnadrágos változatot is, így még a kánikulában sem kell lemondanod erről a különleges darabról.

 

 

 

A sportosak

Az elmúlt időszakban nagyobb terep jutott a kényelmesen sportos női trendeknek, mint valaha. Elég csak a sportcipőkre, sneakerekre, vagy a frissen debütált loaferekre gondolni: ezek egytől egyig ezt a vonalat erősítik. Ugyanide tartoznak a trendi pólók és persze a kényelmes nadrágok is. A korábban említett fazonok tökéletes ötvözeteit képezik azok a darabok, amik háromnegyedesek, enyhén bő szabásúak, emelt derekúak és a kialakításuknak köszönhetően sportos stílusúak. Nem árt azonban vigyáznod a zsebekkel, hiszen kövéríthetnek – azonban, ha tudatosan használod őket, akkor még előnyödre is válhatnak. 

 

 

 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!