A leghordhatóbb és legklasszabb trendek idén tavasszal

Marcali Nóra
Írta: , Frissítve:

Végre beköszöntött a tavasz és bár még vannak hűvösebb reggelek és borongósabb délutánok, már csak hetek választanak el minket attól, hogy vékonyabb öltözékre válthassunk. De milyen trendekre számíthatunk idén tavasszal? Mutatjuk, mit szerezz be, ha szeretnél egy igazán menő tavaszi gardróbot.

Pulóverben és pólóban már évek óta nagy kedvenc a nagyobb, bő méret, de idén ez egy kis eleganciával is párosul: egy oversized blézerrel biztosan nem lőhetsz mellé tavasszal.

A legjobb, ha egyszínű feketét vagy valamilyen bézs, esetleg pasztell árnyalatot választasz, de a csíkos és a kockás is szuper választás lehet.

Mindegy, hogy farmerral vagy elegánsabb ruhával hordod, szinte mindenhez passzol, ráadásul, ha igazán itt a jó idő, akár vékonyabb kabátnak is viselheted.

Amikor eltűntek a trapézok, biztosak voltunk benne, hogy soha nem lesz újra divat, erre tessék: „alig” 20 évvel később egyre többel találkozunk, és ki hitte volna, egyre jobban tetszik mindenkinek!

Szerezz be egy bőszárú nadrágot és egy trapézt – vagy akár egy bőszárú trapézt –, így nemcsak trendi leszel, de ha vékony anyagot választasz, egész nyáron remekül hordható darabokkal bővül a gardróbod.