Így kerüld el a legdurvább őszi öltözködési hibákat

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Így kerüld el a legdurvább őszi öltözködési hibákat

Ősszel ahogy nő a viselendő ruhamennyiség, úgy növekszik az esély is arra, hogy valamivel melléfogunk. Lássuk most a leggyakoribb hibákat, és azt is, miként tudod kiküszöbölni őket!

Rossz sálválasztás

A sál az idei szezonban az egyik legdivatosabb kiegészítőnek bizonyul, bátran mondhatjuk, hogy óriási a kínálat a boltok polcain.

Sajnos ezzel párhuzamosan sok a túlságosan is hivalkodó, harsány, gigantikus méretű, rossz minőségű, esetenként ízléstelen darab a piacon, amik egy csapásra elronthatják az egységes, összeszedett megjelenést.

A sálnak fel kell tennie az öltözködésre a pontot, ki kell egészítenie a viselt ruházatot, emellett nagyon fontos, hogy passzolnia kell a bőrszínünkhöz. Könnyen kiderítheted, a te sálad megfelelő-e, csupán különböző színű anyagokat kell tenned az arcod mellé.

Amelyik üdének mutat, kiemeli a vonásaidat, az tökéletes választásnak bizonyul, amelyik viszont inkább sápaszt, azt ott kell hagynod, akkor is, ha divatos.

Túl sok kiegészítő viselése

Ősszel és télen, amint beköszönt a rossz idő, a legkevésbé sem bizonyulnak jó választásnak a hatalmas kiegészítők, legalábbis azok nem, amik folyton érintkeznek a szabad levegővel.

Így óvatosan kell bánni a statement fülbevalókkal, gyűrűkkel és karkötőkkel, hiszen ezek beleakadhatnak a sálakba, kesztyűkbe és persze a frissen vásárolt, kötött pulcsikba.

Ezt a bakit természetesen ki lehet küszöbölni a fokozott odafigyeléssel, ugyanakkor nem árt ősszel sem a mértékre ügyelni.

Bár a kifutókon és magazinok címlapján láthattunk az óriási kiegészítők egyszerre történő viselésére példát, a hétköznapokon a legkevésbé sem mutat jól, ha ezek a bizsuk elnyomják a megjelenésedet.

Viselj egyszerre egy, legfeljebb kettő, egymástól távol eső kiegészítőt, úgy nem foghatsz mellé.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba