A legcsinosabb tavaszi kabát - 8 mód, ahogyan viselheted

Szabó Erzsébet
Írta: ,
A legcsinosabb tavaszi kabát - 8 mód, ahogyan viselheted

Kép forrása: Brooke Cagle/unsplash.com

Az idei tavaszi-nyári szezon egyik nagy visszatérője a rövid szabású kabát. Persze, ezen nem nagyon lepődnek meg azok, akik követik a divatot: nincs olyan szoknya, nadrág, vagy akár top, fürdőruha, ami ne lenne trendi, ha derékszabással bír. A trükkös kiskabát azonban nem csupán azért lesz a gardróbod kihagyhatatlan alapdarabja, mert divatos: a segítségével optikailag könnyedén karcsúsíthatod a derekadat, ráadásul rendkívül sokoldalúan viselheted.

Kiskabát ruhával

Az egyberuhák minden nyári szezonban divatosnak számítanak, és ez idén se lesz másként. Sőt, úgy tűnik, most előbb indul a ruhák szezonja, hiszen a trendek alapján olyan különleges darabokkal viselhetjük őket, mint amilyenek pl. a western csizmák.

Utóbbiakhoz éppúgy jól passzolnak a rövidre szabott kiskabátok, mint a zártabb szabású peep toe cipőkhöz.

A kabátokat viselheted könnyed, romantikus ruhákkal éppúgy, mint vagány szettekben, pl. bőrkabát és állatminta társaságában. 

 

 

 

Oversized felsővel

Bár nagyon trendik a testhezálló topok, hasonlóan divatosak most a pólók, és még mindig tartják magukat az elnagyolt fazonok is, amik természetesen remekül passzolnak a rövidke kabátokhoz. Kifejezetten ajánlott a viselésük akkor, ha kicsit teltebb vagy, hiszen segítségükkel könnyedén elrejtheted a felesleget, a kabátok viszont jótékonyan formálják az alakodat, és karcsúbbnak mutatnak ott, ahol kell. 

 

 

Szoknyával

Ahogy a ruhákhoz, úgy természetesen a szoknyákhoz is tökéletesen illenek az aprócska kabátok. A derékszabású, A-vonalú fazonok esetében még jobban ki tudod hangsúlyozni a karcsú derekadat, még inkább tested legvékonyabb pontjára tudod irányítani a figyelmet a segítségével. Ezt a hatást fokozhatod akkor, ha övet használsz, vagy olyan szoknyát választasz, aminek feszes és feltűnő a gumírozott derékrésze.

 

 

 

Kantáros farmerrel

Már tavaly is divatosnak számított a kantáros nadrág, akkor viszont még annyira friss visszatérő volt, hogy nem sokan mertek voksolni rá a hétköznapi outfitekben.

Idén azonban ez valószínűleg változni fog, mert a kantáros nadrág a tavaszi szezonban éppúgy trendinek számít majd, mint a nyár derekán.

A forróbb napok megérkezéséig praktikusabbak a hosszúnadrággal rendelkező kantáros darabok, amiket – már biztos kitaláltad – egész nyugodtan viselhetsz rövidebb szabású kabátkával.

 

 

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!