Csempéssz lazaságot a stílusodba: 5 szupernőies, mégis kényelmes outfit őszre

Pölz Kitti
Írta: ,
Csempéssz lazaságot a stílusodba: 5 szupernőies, mégis kényelmes outfit őszre

Nőnek lenni határozottan jó - mit jó, egyenesen kiváltság! Abban a világban, amiben egy pohár borral a kezünkben, kontyba fogott hajjal, kényelmes melegítőben vásárolgathatunk a neten, hogy is lehetne rossz nekünk... Persze vannak ennél egy kicsit nehezebb pillanataink is, hiszen a hormonális változásaink, a folyamatos szépségápolási és megfelelési kényszerünk, a diétamániánk és persze a férfiakkal való küzdelmünk azért mind olyan dolgok, amikkel nap mint nap meg kell birkóznunk.

Van elég bajunk, éppen ezért nem érdemes még az öltözködésünkből is nagy ügyet csinálni - persze magunknak tetszenünk kell, a divat és a különböző fazonok közötti válogatás pedig kifejezetten szórakoztató tevékenység, de bátran mondj te is nemet egy kényelmetlen és tőled teljesen idegen darabra, még akkor is, ha jelenésed van aznap! Inkább inspirálódj: mutatunk öt olyan outfitet, amit imádni fogsz, hiszen nemcsak elképesztően nőiesek, de kényelmesek is egyben. Viszlát, szúrós, túl feszes cuccok és lábfeltörő magassarkúk, helló, őszi lazaság!

Fogadjunk, hogy neked is van egy ilyen elképesztően puha és gyönyörű sálad - ha még nincs, irány egyet beszerezni, de ha van, akkor se csak télen vedd elő!

Még koraősszel is használhatod kiegészítésként a könnyű kardigánok fölé, ráadásul valahogy ötvözi az otthoni kényelem és a stílusos megjelenés minden előnyét.

Tipp: igyekezz egy semleges színű sálat választani, hogy minden kiegészítődhöz és színes kabátodhoz passzoljon!

Van egy csodaszép szoknyád, amit csak különleges alkalmakra szoktál felvenni?

Elő vele a hétköznapokon is!

Elsőre merésznek tűnhet, de egy könnyed fehér pólóval bármilyen szoknya jól mutat, a fehér tornacipő pedig kényelmes és csak dobni tud ezen az outfiten.

Tipp: ha hűvösebbre fordulna az idő, akkor se pakold el messzire a nagy szoknyát, hiszen egy harisnyával és egy fekete bőrdzsekivel pont ugyanannyira lehet ez a szett őszi, mint nyári!

Legolvasottabb cikkek

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Fókuszban

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell