Így csempéssz lazaságot a stílusodba: 5 szupernőies, mégis kényelmes outfit őszre

Pölz Kitti
Írta: ,

Nőnek lenni határozottan jó - mit jó, egyenesen kiváltság! Abban a világban, amiben egy pohár borral a kezünkben, kontyba fogott hajjal, kényelmes melegítőben vásárolgathatunk a neten, hogy is lehetne rossz nekünk... Persze vannak ennél egy kicsit nehezebb pillanataink is, hiszen a hormonális változásaink, a folyamatos szépségápolási és megfelelési kényszerünk, a diétamániánk és persze a férfiakkal való küzdelmünk azért mind olyan dolgok, amikkel nap mint nap meg kell birkóznunk.

Van elég bajunk, éppen ezért nem érdemes még az öltözködésünkből is nagy ügyet csinálni - persze magunknak tetszenünk kell, a divat és a különböző fazonok közötti válogatás pedig kifejezetten szórakoztató tevékenység, de bátran mondj te is nemet egy kényelmetlen és tőled teljesen idegen darabra, még akkor is, ha jelenésed van aznap! Inkább inspirálódj: mutatunk öt olyan outfitet, amit imádni fogsz, hiszen nemcsak elképesztően nőiesek, de kényelmesek is egyben. Viszlát, szúrós, túl feszes cuccok és lábfeltörő magassarkúk, helló, őszi lazaság!

Ha sosem érted, miért mutatsz kicsit slamposan a nálad néhány mérettel nagyobb pulcsidban, itt a titok nyitja: eddig nem a jó összeállításban hordtad!

Szinte mindenkinek jól áll egy kötött, laza garbó, de csak akkor, ha az alsórész (ami lehetőleg egy testhezálló farmer legyen) kellően szűk.

Ezt egy magasderekú, fekete farmerrel simán abszolválni tudod, és kész is a kényelmes, mégis extranőies megjelenés.

Tipp: kombináld bőrhatású, pici és vastag sarkú bokacsizmával, esetleg egy teljesen hétköznapi, fekete sportcipővel; imádni fogod ezt a lookot!

Érdemes beszerezned egy ilyen darabot az őszre - nemcsak szuper átmeneti megoldás a nyári és a hűvösebb időjárás között, hanem extranőies és még kényelmes is!

Figyelj az anyagra és a méretezésre, de ha a kényelem megvan, nem állhat semmi az utadba.

Gyönyörű színek, laza viselet és egy fehér tornacipő - kész is az elegáns, de sportos, mégis könnyed megjelenés!

Tipp: a csíkos darabokkal nem foghatsz mellé, de azért óvatosan válogass - mindig próbáld fel, ha overált tervezel vásárolni, mert hiába mutat jól a fotón, annak rajtad is úgy kell kinéznie, mintha rádöntötték volna!