Laza és elegáns - Ilyen szetteket javasol stylistunk Adélnak

Cseh Éva
Írta: ,
Laza és elegáns - Ilyen szetteket javasol stylistunk Adélnak

Heti stílustanácsadásunk nyertese ezúttal Adél. Az ő alkatának megfelelő tanácsokkal és szettekkel készültem. Ha úgy érzed Te is hasonló alkat lehetsz, akkor elképzelhető, hogy számodra is rejteget érdekes információkat Adél tanácsadása.

Alkatelemzés 1.

Adél egy arányos, de kissé teltebb homokóra alkat.  A csípő és a mellkas szélessége hasonló, amelyet egy karcsú derék köt össze egymással. Mivel arányos az alkata, és ráadásul magasabb is, ezért szerencsésnek mondható, mert nem kell különösebben sehol sem kibalanszolni az arányokat.

Néhány adottságára viszont érdemes picit odafigyelnie, és megfogadni néhány apró, de hasznos tanácsot. Az első tanács a keblek területét érinti.

Mivel Adél nagyobb mellű lányzó, ezért érdemes figyelmet szentelnie arra, hogy legyen óvatos a túl zárt nyakú felsőrészekkel, illetve a garbóval, mert optikailag könnyen erősíthetik ezt a területet, ezért inkább a kivágottabb felsők közül célszerű válogatnia.

A vastag válltöméseket is érdemes kerülni, mert az is ezt a területet erősítheti.

Alkatelemzés 2.

A másik kardinális fontosságú szempont a megfelelő hosszúságú és bőségű szoknyák, és nadrágok választása. A túl mini és szűk fazonok előnytelenül emelnék ki a kissé teltebb alkatot, ezért érdemes kis figyelmet szentelni egy kis csalásra, vagyis az optikai nyújtásra.

Ha Adél egy kicsit hosszabb fazonokat választ, mint például térd környékig érő szoknyák, illetve nadrágfazonok (ami inkább kissé bővebb is lehet), akkor így előnyösen tagolja az alakját, és biztosan nem fog a kelleténél szélesebbnek tűnni a combja, mint például egy túl rövid és szűk sort esetében.

A test vonalát követő ruhafazonok, magasított derekú, szűk szoknyák szépen kiemelnék Adél nőies, homokóra alakját, így egy ideális magassarkúval tökéletes lenne az összhatás. 

Fókuszban

Az 5 kedvenc húsvéti süteményem, amit legszívesebben mind elkészítenék idén

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba