Lapos a popsid? Hordd a következőket és formásabbnak fog tűnni

Balatoni Dóra
Írta: ,

Csak nagyon kevesek elégedettek a popsijuk méretével és formájával. Akinek kicsi van, az sokkal nagyobbat és kerekebbet szeretne, akinek pedig nagyobb van, arra vágyik, hogy kissé feszesebb, formásabb legyen. Sajnos ez általában alkati adottság, de rendszeres testmozgással van lehetőségünk arra, hogy formázzuk. Ha nincs időd sportolni, rendelkezésedre áll néhány lehetőség, amellyel lapos popsiból kerekded feneket varázsolhatsz magadnak. Ehhez nem kell mást tenned, csak kiválasztani a megfelelő ruhadarabot. Mutatjuk, melyek ezek!

Hogyan is lehetne könnyebben formásabb feneket varázsolni magunknak, ha nem azzal a trükkel, hogy egyszerűen csak elvonjuk róla a figyelmet? Erre egy remek módszer, ha egy kissé merész, hátul kivágott ruhát választunk magunknak.

Lehet az egy vállnélküli darab, amellyel megvillanthatjuk vállainkat, de egy derékig vagy csípőig nyitott hátú koktélruha is tökéletes lesz. Ettől a felsőtested lesz kiemelve, egy rendkívül nőies módon!

Ha kissé lapos a feneked, akkor igazán jól állhatnak rajtad a szoknyák, de egyáltalán nem mindegy, milyen fazont választasz.

Kerüld el többek között a testhez simuló darabokat, a ceruzaszoknyát (legalábbis a szűkebb fazonokat), válaszd inkább a lenge, A-vonalú szoknyákat.

Utóbbiak vékonyítják a derekadat és elfedik azt, amit kell. Szerezz be néhány színes, mintás darabot, és húzz hozzá magassarkút, így az alakod is olyan lesz, mintha megnyúlt volna.

Érdemes a combközéig érőeket preferálnod és kimondottan jól állhat rajtad a rakott szoknya is. Ugyanezek érvényesek a nyári ruhák vásárlásakor is, kerüld a testhez simulóakat, olyat válassz, ami a derekadtól lefelé bővül.