Lapos a popsid? 5 megfelelő ruhadarab, és formásabbnak fog tűnni

Balatoni Dóra
Írta: ,
Lapos a popsid? 5 megfelelő ruhadarab, és formásabbnak fog tűnni

Kép forrása: raindropsofsapphire.com

Csak nagyon kevesek elégedettek a popsijuk méretével és formájával. Akinek kicsi van, az sokkal nagyobbat és kerekebbet szeretne, akinek pedig nagyobb van, arra vágyik, hogy kissé feszesebb, formásabb legyen. Sajnos ez általában alkati adottság, de rendszeres testmozgással van lehetőségünk arra, hogy formázzuk. Ha nincs időd sportolni, rendelkezésedre áll néhány lehetőség, amellyel lapos popsiból kerekded feneket varázsolhatsz magadnak. Ehhez nem kell mást tenned, csak kiválasztani a megfelelő ruhadarabot. Mutatjuk, melyek ezek!

Skinny jeans Kép forrása: eslamoda.com

Ha esetleg még nem tudtad volna, eláruljuk, hogy a testhez simuló farmer, az úgynevezett skinny jeans csodás formát ad a fenekednek. Kissé kisimítja és megemeli azt, ettől az kerekdeddé válik.

Lehetőleg olyan darabot válassz, amelyen van farzseb (minél magasabban legyen), ez ugyanis csak fokozza a hatást.

A derékrész kicsit vastag legyen, ezzel szélesítheted a csípődet, amely hozzájárul a kerekded fenék eléréséhez is.

Nadrág Kép forrása: pinterest.com

Ha nem kedveled a testhez simuló darabokat, választhatsz klasszikus nadrágokat is. Tökéletes megoldás lehet például az úgynevezett boyfriend, azaz a kissé fiús stílusú farmer.

Sokkal jobban állhat rajtad, mint például egy csípőnadrág, ezeknek ugyanis kissé magasított a dereka, amely szintén kerekebbé varázsolja a feneket.

Kísérletezhetsz azzal is, hogy élt vasalsz a nadrágodba, a legtöbb kis fenekű lányon ez is jól mutat.

Érdemes olyan darabokat választanod továbbá, amelyek csőszárúak, felül pedig szélesítik a csípődet. Ha nincs rajtad sehol felesleg, kísérletezhetsz a mintás nadrágokkal is, mert ezek is teltebb hatást eredményeznek és pluszkilók hatását keltik.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba