5 különleges őszi dzseki- és kabáttrend, amiben te is megtalálhatod a kedvenced

Téklesz Rita
Írta: ,
5 különleges őszi dzseki- és kabáttrend, amiben te is megtalálhatod a kedvenced

Az ősznek sokan nem örülnek, de a divatimádóknak ez egy új fejezet kezdete – végre előkerülhetnek az átmeneti szettek, rengeteg lehetőség adatik a ruhatár variálására, és jöhetnek a menő dzsekik is! Az idei szezonban korábbról már ismert trendek kaptak egy kis csavart, és biztosan te is megtalálod köztük azt, amelyik a stílusodhoz illik.

Akár a lazább, akár az elegánsabb stílus áll hozzád közel, az alábbi 5 trendben mindegyikre találsz példát – visszatértek a széldzsekik vagányabb köntösben, a balonkabátok extravagánsabb kiadásban, és a farmerdzsekik is, persze nem úgy, ahogy eddig megszoktad. Itt az ideje egy kicsit merészebb vizekre evezni, és szakítani az uncsi, egyszínű őszi ruhákkal. Ezek a dzsekik a legegyszerűbb szettet is seperc alatt feldobják, ezért igazi kulcsdarabjai lehetnek a gardróbodnak. A képekből inspirálódhatsz, és akár újragondolhatod a már meglévő kabátjaidat is!

A széldzseki szó hallatán valószínűleg sokaknak a lila/zöld/piros/kék, fazontalan darabok jutnak eszébe még a szülők gardróbjából, de szerencsére nem az jött vissza a divatba… Az új trendben találhatsz nőiesebb, szűkített derekú szabást, gyönyörű mintás darabokat, de akár metálfényűeket is, ami egy sportos szetthez szuperül passzol.

Nagyon praktikus viselet, a lényeg csupán annyi, hogy egy ilyen feltűnő darab mellett az outfited többi darabja inkább egyszínű és visszafogottabb legyen.

Az esőkabát sem éppen a legdivatosabb ruhadarabok egyike, legalábbis eddig azt hittük – ebben a szezonban nagyon stílusos csavart kaptak.

Az átlátszó, nőiesebb fazonú esőkabátok extrastílusossá tehetik a megjelenésed, és még jól is jönnek a szeszélyes őszi időjárásban.

Igazából messziről nem is látszik, hogy rajtad van, úgyhogy néhányan biztosan rá fognak csodálkozni.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!