5+1 kiegészítő, ami minden összeállítást azonnal különlegessé tesz

Szirák Viki
Írta: ,
5+1 kiegészítő, ami minden összeállítást azonnal különlegessé tesz

Vannak, akik azt mondják, a ruha teszi az embert. De valójában erről szó sincs: sok esetben a kiegészítők azok, amik igazán feldobják az összképet, és még egy szimpla póló-farmernadrág kombinációt is különösen menővé tesznek. A tavaszi-nyári szezonban pedig elérkezett ezeknek az ideje, így elhoztuk azokat a kiegészítőket, amik tényleg minden szettet feldobnak.

1. Négyzetes orrú cipő

A szögletes orrú szandálok és magas sarkúk történelme egészen a 40-es évekig nyúlik vissza; ekkoriban kezdett bejönni a divatba, és azóta is töretlen siker övezi ezt a lábbelit.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Az új trendek mellett talán egy kicsit eltörpült, de az idei nyáron visszatér, és menőbb lesz, mint valaha! Ez a fazon kimondottan elegáns kisugárzással ruházza fel a szettjeidet, és nyugodtan viselheted farmernadrág vagy éppen maxiruha mellé. Ráadásul nagy előnye, hogy kiállja az idő próbáját, és igazi örök darabbá növi ki magát.

2. Cica napszemüveg

A napszemüvegek terén minden évszakban más a nagy trend, de van egy olyan fazon, ami már jó ideje töretlen sikernek örvend. Ez a cica fazonú napszemüveg, ami a sztárok körében már régóta felkapott darab, és most a hétköznapokban is fokozatosan feltör.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Rendkívül nőies, ugyanakkor karakteres is, ami miatt feldobja az egyszerű ruhadarabokat is. Aki nem szeret beállni a sorba, és szívesen visel egyedi darabokat, annak szinte kötelező!

3. A kalapok

Egy ideje már csak a királyi család tagjai viselnek kalapokat, a többség pedig rég maga mögött hagyta a trendet. Pedig valójában egy jól megválasztott kalap vagy sapka őrületesen feldobja a szettjeidet!

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Ne félj kísérletezni, és esetleg olyan darabokat választani, amelyek eddig nem álltak közel hozzád. A tavaszi és nyári szezonban most igazi visszatérők lesznek ezek, ráadásul nagy plusz, hogy így még a frizurádra sem kell túl nagy figyelmet fordítanod!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!