Kreatívan kivágott ruhák: a has- és derékvillantás alapszabályai

Sándor Alexandra
Írta: ,
Kreatívan kivágott ruhák: a has- és derékvillantás alapszabályai

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy általános érvényű divattanács, miszerint hivatalos alkalmakkor szigorúan tilosnak bizonyult a has- és derékvillantás. Ma azonban mindez a múlté, hiszen divatba jöttek a törzsnél trükkösen kivágott darabok, amelyek akár bálban is megállják a helyüket. Mégis akad azonban néhány alapszabály, amit nem árt szem előtt tartanod, ha neked is tetszenek.

Ívek igen, hurkák nem!

Ha szétnézel a webáruházakban (angol nyelven „midriff cut dress” után érdemes keresgélned), láthatod, hogy ezek a cuccok nem sokat bíznak a fantáziára. A legnagyobb jóindulattal sem lehet rájuk fogni, hogy ápolnak és eltakarnak.
Éppen ezért ha has- vagy deréktájon lepleznivalód akad, akkor érdemes egy kicsit „csalnod”: válassz olyan fazont, ami igazából nincs is kivágva, csak testszínű betéteket varrtak a megfelelő helyen az anyagba!
A képen: Stradivarius, 8 995 Ft.

Ne villants túl sokat!

Semmi szükség arra, hogy az egész hasad vagy derekad közszemlére tedd. Néhány négyzetcentiméternyi felület pont elég lesz – kivéve, ha történetesen „örömlányok és kamionosok” tematikájú partiba készülsz.
Ha trükkösen kivágott cuccba bújsz, nem érdemes mély dekoltázst vagy ultramini fazont is bevállalnod mellette, mert elég keskeny a szexit és a közönségest elválasztó határmezsgye.
A képen: H&M, 6 990 Ft.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!