A sokoldalú kötött pulcsi: izgalmasabb, mint gondolnád

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A hideg hónapokban az egyik legpraktikusabb viselet a kötött holmi. Ezek a darabok nem csak látványosak és kiválóan passzolnak a szezonhoz, hanem a lehető legmelegebb ruháknak is bizonyulnak. A legtöbben előszeretettel választják a kötött pulcsikat télen – de hogyan viselheted ezt az alapdarabot igazán sokoldalúan?

Klasszikus viselet Kép forrása: gofeminin.de

A leghétköznapibb – ám ettől még cseppet sem unalmas – viseletet láthatod ezen a példán. Nincs olyan, aki ne tudná ezt a szettet összeállítani egy átlagos, hétköznapi ruhatárból. Nem kell hozzá más, mint egy kötött pulóver, egy farmer és egy csizma.

A variálhatóság gyakorlatilag végtelen: a farmer, pulóver színének megváltoztatásával teljesen más hatást érhetsz el, akárcsak azzal, hogy combcsizmát, vagy egy kényelmes, lapos, bundás bokacsizmát veszel fel hozzá.

Ősszel ez a szett önmagában is megállja a helyét, télen azért nem árt hozzá egy kényelmes kabát – akár egy olyan is, amit nem lehet összegombolni.

 

Hivatalos, visszafogott, konszolidált ez a szett, de kiváló választás akkor, ha szeretnéd változatossá tenni a megjelenésedet. Bőrhatású cicanadrágra lesz szükséged, amihez egy olyan blúzt, vagy inget kell felvenned, ami gallérrésszel rendelkezik. Erre már fel is veheted a kötött pulóveredet!

Ugyan a képen egy ejtett ujjrésszel rendelkező, különleges hatást keltő mellényt látsz, a hagyományos pulóverrel is érdemes tenned egy próbát. Arra azért figyelj, hogy a pulóver nyakrésze ne legyen túlságosan zárt, mert úgy nagyon ódivatú lehet az összhatás.