5+1 kötelező ruhadarab 30 év felett: sokat elárulnak az imázsodról

Göcző Nóra
Írta: ,

Ha előbb nem, legkésőbb harminc éves korára a legtöbb nő megérett arra, hogy kialakítsa egyéni stílusát. Ismeri a divatot, tisztában van az adottságaival és jól tudja, mi az, amit az öltözködés terén megengedhet magának és mi az, amit el kell kerülnie. Léteznek úgynevezett alap darabok, melyek az egyéni imázs kialakításához elengedhetetlenül fontosak.

A rúzs Kép forrása: lookastic.com

Kezdjük azzal, ami nem is egy ruhadarab, de kihagyhatatlan kelléke az imázs kialakításának. Ez pedig a rúzs. Nem egy rúzs, nem több rúzs, hanem A rúzs.

Személyiségünk, hivatásunk, munkahelyünk és egyéni ízlésünk befolyásolhatja, hogy milyen színű és milyen árnyalatú rúzst válasszunk.

Az ajkak színe öntudatlanul is képes befolyásolni a környezetünk rólunk kialakult feltételezéseit. A nagyon élénk és fényes rúzs fiatalos, ugyanakkor bizonyos helyzetekben túlzásnak hat.

A halvány, rózsaszínes árnyalat törékenyebb egot sejtet, míg a narancsos a közvetlenebb, mindenre nyitott emberek alapszíne. Ha meg van az igazi, akkor naponta többször használjuk, hogy mindig frissnek és ápoltnak hasson a megjelenésünk.

 

Bőrdzseki Kép forrása: glamsugar.com

Sokan az állatok iránti szeretetük vagy borsos áruk miatt nem vásárolnak maguknak bőrből készült dzsekit.

Harminc fölött azonban már sokakat képes meggyőzni az érv, miszerint a bőrkabát nem egyszerűen csak egy kabát, hanem egy életérést közvetít.

Szabása, hossza, színe, és fémes kiegészítői mind-mind mondanak valamit viselőjükről.

Az év jelentős részében hordható, amikor azonban a szekrénybe kerül, érdemes a megfelelő ápolószerekkel védeni, hogy sokáig szép legyen.

A hidegebb hónapokban egy pár hozzáillő bőrkesztyűvel jól kiegészíthető.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv