5+1 kötelező ruhadarab 30 felett: sokat elárulnak rólad

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:

Ha előbb nem, legkésőbb harminc éves korára a legtöbb nő megérett arra, hogy kialakítsa egyéni stílusát. Ismeri a divatot, tisztában van az adottságaival és jól tudja, mi az, amit az öltözködés terén megengedhet magának és mi az, amit el kell kerülnie. Léteznek úgynevezett alap darabok, melyek az egyéni imázs kialakításához elengedhetetlenül fontosak.

Bőrdzseki Kép forrása: glamsugar.com

Sokan az állatok iránti szeretetük vagy borsos áruk miatt nem vásárolnak maguknak bőrből készült dzsekit.

Harminc fölött azonban már sokakat képes meggyőzni az érv, miszerint a bőrkabát nem egyszerűen csak egy kabát, hanem egy életérést közvetít.

Szabása, hossza, színe, és fémes kiegészítői mind-mind mondanak valamit viselőjükről.

Az év jelentős részében hordható, amikor azonban a szekrénybe kerül, érdemes a megfelelő ápolószerekkel védeni, hogy sokáig szép legyen.

A hidegebb hónapokban egy pár hozzáillő bőrkesztyűvel jól kiegészíthető.

Fehér ing Kép forrása: bloglovin.com

A fehér ing vagy blúz beszerzése az egyik legjobb döntés, amit egy nő a gardróbjában meghozhat. A fehér ing soha nem lehet unalmas, jól variálható sállal, ékszerekkel, mellénnyel, blézerrel.

Egyben nőies és könnyed, egyszerre képes kiemelni a felsőtest előnyeit, mint a mell, a vállak, dekoltázs és a nyak, illetve eltakarni a hátrányos részeket, például a hasi zsírpárnákat.

Elegáns, ugyanakkor utcai viseletként is képes megállni a helyét. Ha csinosabban kell öltöznünk, akkor a fényes, selyem változatot válasszuk, a hétköznapokra nagyszerű a pamut vagy len alapanyagú blúz is.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv