8 alap cipő, aminek kötelezően ott a helye a gardróbodban

Style&Blog
Írta: ,
8 alap cipő, aminek kötelezően ott a helye a gardróbodban

Sziasztok! Alapdarabokkal foglalkozó bejegyzéssorozatunk végéhez érkeztünk, és mi mással zárhatnánk a sort, mint egy hatalmas cipőmustrával. Mai cikkünkben megmutatjuk Nektek, melyek azok az örök klasszikus nyári lábbelik, amik nem hiányozhatnak gardróbunkból, majd posztunk utolsó fejezetében arra is kitérünk, mely cipellők lesznek az idei év legnagyobb favoritjai. Kezdődjön hát a nagy nyári cipőkörkép, tartsatok velünk ma is! :)

KLASSZIKUS TŰSARKÚ

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Igazi must have, mely legalább egy alapszínben (leginkább feketében vagy bézsben) minden nő számára kötelező. Ez az a cipő, mely az aktuális divatőrületektől függetlenül mindig menőnek számít, és kivétel nélkül minden nőnek jól áll. Tökéletes választás elegáns alkalmakra, munkahelyre, vizsgákra és állásinterjúra is, de a magas sarkak kedvelői akár hétköznapokon is bátran viselhetik őket, hiszen még egy egyszerű farmer-póló-blézer hármast is azonnal szuper nőiessé varázsolnak. 

MAGASSARKÚ SZANDÁLOK

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

A klasszikus, enyhén hegyes orrú magassarkúkhoz hasonlóan igazi örök darabnak számítanak a pántos szandálok is. Közülük még mindig az úgynevezett strappy fazon a legnépszerűbb, melyet egy, a bokát átölelő kecses pánt és vékonyabb sarkak jellemeznek. Az előbb említett tűsarkú cipőkkel ellentétben ez a fazon alacsonyabb sarokmagassággal is kifejezetten jól mutat, ráadásul remekül fogja a lábat, így egyszerre divatos, elegáns és viszonylag kényelmes. Tízből tíz pont, egy ilyen pántos szandival egyszerűen nem lőhetsz mellé!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!