Körte alkat vagy? Ilyen nyári ruhadarabok állnak jól

Stumpf Bea
Írta: ,

Tavaly nyáron végigvettük, hogy a különböző testalkatoknak megfelelően milyen fürdőruhát érdemes választanod, hiszen lehetsz vékony és csinos, mégis előfordul, hogy az egyik fazon sokkal jobban áll, mint a másik. Lássuk most a nyári ruhák között, hogy melyikért nyúlj a polcokon! Első a körte alkat!

Ingruha Kép forrása: purewow.com

Mivel a körte alkatra a legjellemzőbb, hogy a felsőtest vékony, az alsó részek pedig vastagabbak, teltebbek, ezért egy derékon meghúzott ingruha tökéletes választás.

Ez a fazon nem csak azért jó, mert kényelmes és minden stílushoz illik, de azért is, mert eltakarja szélesebb csípődet és combjaidat, de kiemeli a keskeny derekad.

Nem baj, ha felül lazább a ruha, így ugyanis nem olyan szembetűnő a különbség az alsó és a felső testrészek között.

Megfelelő méretű alsók Kép forrása: theneotrad.com

Lehet, hogy egyértelmű, mégis sok esetben hiba csúszik a számításba és nem sikerül a boltban a nagy rohanásban. Igen, a megfelelő méretet megvásárolni.

Mert annyira tetszik, hogy nem baj, ha egy kicsit laza, így is hordani fogod, vagy majd belefogysz, lehet egy számmal kisebb – hangzanak el a bizakodó mondatok.

Mindenkinél fontos, de a körte alkatnál kiemelten kell figyelned arra, hogy az alsóneműk és a nadrágok tökéletes méretűek legyenek.

Ha ugyanis túl szorosak, akkor feltűnő muffintopokat okozhatnak, főleg, ha egy feszes felsővel és egy szűk nadrággal viseled őket.