Bevált tippek, hogy ne fájjon, ha körömcipőt viselsz

Szirák Viki
Írta: ,

Imádod a szép körömcipőket, de sosem tudod egy-két óránál hosszabb ideig viselni őket anélkül, hogy ne éreznél minden lépésnél fájdalmat? Számtalan oka lehet annak, hogy kényelmetlennek érzed a magassarkút, pedig csak néhány tippet kell betartanod, hogy megkönnyítsd az életed!

Oké, mindenkinek rejtőzik a szekrényében egy-két olyan különlegesebb cipő, amit talán sosem viselt még a lakáson kívül, de azért nem kell, hogy minden darabot hirtelen felindulásból vásárolj meg.

Lehet, hogy első ránézésre nagyon tetszik az a fekete körömcipő, és egyébként is be kell szerezned egyet egy közelgő eseményre, de inkább mindig menj biztosra!

Próbáld fel, szigorúan a vastag téli zokni nélkül (lehetőleg legyen nálad egy harisnyazokni ilyen alkalmakra), és menj benne egy-két kört.

Ha pár perc után nem érződik kényelmesnek, nyomja valahol a lábujjaidat, vagy a lábadnak bármely részét, akkor ne vedd meg. Ha az üzletben nem érződik megfelelőnek, később se fog!

Sokat számít, hogy mindig a megfelelő méretet viseld!

A hollywoodi sztároknál például bevett szokás, hogy a vörös szőnyegre olyan cipőben érkeznek, ami egy kicsit nagy rájuk, mert így biztosan nem nyomódnak össze a lábujjaik, majd fájdulnak meg egy óra álldogálás után.

Ha ugyanis megkockáztatnák a kisebb méretet, valószínűleg nagyon hamar szorítani kezdené őket a cipő, és nem tudnák jól érezni magukat.

Inkább vegyél egy fél mérettel nagyobbat, és ha csúszkálna benne a talpad, tegyél bele szilikonbetétet, ami meggátolja, hogy kimozduljon belőle a lábad!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba