A korall az év divatszíne: építsd be te is a ruhatáradba

Szabó Erzsébet
Írta: ,
A korall az év divatszíne: építsd be te is a ruhatáradba

Az egyik kedvenc színem, a korall idén ismét nagy szerephez jutott. Sok tervező az év egyik legfontosabb divatszíneként nyilatkozik róla, és valóban mindenhova beférkőzött: a trendeken túl felbukkan a lakberendezésben is, úgyhogy ha te is szereted, most végre alaposan feltankolhatsz belőle. De hogyan viselheted, ha szívesen magadra öltenéd ezt a különleges, izgalmas árnyalatot?

Látványos szoknyákon

A 2019-es trendekben különösen nagy szerep jut a szoknyáknak, mégpedig a derékhangsúlyos daraboknak. Ha ilyen szabásvonallal tudsz beszerezni egy korall szoknyát, akkor borítékolhatod, hogy az egyik legdivatosabb outfitet sikerült összeállítanod. A fazonokat illetően az A-vonal egyértelműen hódít – ezt a szabást pliszírozott anyaggal is beszerezheted, ami szintén népszerű idén.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A szoknya hossza az ízlésedtől, alkatodtól függ, mert idén a bokáig érő maxiszoknyák éppúgy szóba jöhetnek, mint a feltűnő minik.

Korallszínű ruhák

Idén tényleg mindenki megtalálja az ízléséhez és alkatához megfelelő ruhát, ugyanis a maxiruhák és a térd fölött végződő fazonok éppúgy népszerűek, mint a testhezálló, vagy éppen oversized darabok.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ezeket a ruhákat természetesen beszerezheted az év egyik legnépszerűbb divatszínében, a korallban is. Szinte nincs olyan árnyalat, amivel ne párosíthatnád, de nagyon jól passzol hozzá a fehér, a barna, a kék és a bézs is.

Nyári szettekbenKépek forrása: 1 / 2 / 3

Izgalmas választás a korallszínű sort és a crop top is, amivel vidám és friss nyári outfitet állíthatsz össze. Ezekből egyébként is érdemes most feltankolnod, mert az előrejelzések szerint jövőre már nem lesz ilyen széles a választék, és szép lassan háttérbe szorulnak.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!