Kora őszi szettek, amiket munkába is hordhatsz

Stumpf Bea
Írta: ,

Ugyan még közel sincs vége a nyárnak, azért néhány jelét már tapasztaljuk annak, hogy az igazi forró napoknak idén már búcsút mondhatunk. Ilyenkor kicsit nehezebb visszaállni a megszokott mindennapokba, de ne búsulj, az ősz is tele lesz szuper dolgokkal. Ilyen például az, hogy az új kollekciókból máris csodás szetteket állíthatsz össze magadnak a mindennapokra, a munkába vagy különleges alkalmakra. Lássuk a mi kedvenc munkahelyi szettjeinket!

Fodros elegancia Kép forrása: bloglovin.com

Egyszerűen imádnivalóak ezek a szinte túlzóan fodros ingek, sajnos nehéz nekik ellenállni.

Ha te is beszereztél már néhány szuper darabot magadnak, akkor egy egyszerű szűk fazonú nadrággal és egy kényelmes cipővel vagy a melegebb napokon egy nyári szandival tökéletes munkahelyi szettet varázsolhatsz belőle.

Mivel a fodroké a főszerep, ide már nem is hiányzik további kiegészítő vagy ékszer, maximum egy visszafogott smink és egy egyszerű táska, nem igaz?

Csipke és farmer Kép forrása: pinterest.com

Lehet, hogy nem minden irodába vagy minden munkahelyre lenne megfelelő ez a képen látható szett, viszont inspirációnak mindenképp tökéletes.

Mi ugyanis imádjuk a különböző stílusokat ötvözni, azaz a férfias farmerhez nyugodtan válassz egy lágy, nőies csipke anyagot, ezek ugyanis szuperül működnek akár egy szetten belül is!

A csipkével azért sem tudsz mellényúlni, mert a melegben jól szellőzik, a hűvösebb időben pedig egy plusz réteggel igazán praktikus és elegáns viselet!