Könnyed ruhák a tengerparti üdüléshez

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Fogadjunk, hogy egész évben a nyaralást vártad, és már hetekkel a konkrét időpont előtt nekiláttál a készülődésnek! De vajon a tökéletes tengerparti szetteket is összeállítottad már? Ha esetleg ezen a téren jól jön még egy kis extra inspiráció, lapozd végig a gyűjteményünket!

Tengerparti sétához Kép forrása: Hapatime.com

A különleges egyberuhák mindig tökéletes választásnak bizonyulnak, függetlenül attól, hogy konkrétan a strandra indulsz, vagy egy nagyszerű napot zársz a kedveseddel egy romantikus séta keretében.

A csíkos és a pöttyös örök sláger, tehát legalább egy ehhez hasonló ruhát neked is be kell szerezned.

Az ejtett, könnyed fazon pedig nem csupán érdekes hatást kölcsönöz a megjelenésednek, de nagyon kényelmes is.

A cipő elsőre brutálisan magasnak tűnik, de a tömbsarkak könnyítik a járást, a platform pedig jelentősen csökkenti a várható nehézségeket.

Persze akár egy sarut is felkaphatsz, ennek a ruhának ugyanis óriási előnye, hogy éppúgy passzol a lezser, kicsit sportos irányzathoz, mint a maximálisan nőies, romantikus stílushoz.

Elő a forrónadrágokkal Kép forrása: Chicstreetstyle.me

Ismét visszatértek a divatba a forrónadrágok, úgyhogy ha neked is csodás lábaid vannak, akkor ideje közszemlére tenned őket.

Keresve sem találnál jobb helyet a célra, mint a tengerpart és környéke, ahol egyébként is egyre jobban rövidülnek a nadrágok és a ruhák.

Természetesen nem kizárólag a farmereket választhatod a célra, tökéletes lehet egy ilyen könnyed rövidnadrág is, ami leginkább csak formájában enged következtetni a forrónadrágokra, azoknál jóval szolidabb.

A virágmintával idén nem foghatsz mellé, és úgy tűnik, az aprócska pomponokkal sem.

Az eleganciát egy élénk színű, betűrt inggel és egy hozzá illő, enyhén magas sarkú, bokapántos szandállal fokozhatod.

Íme, már meg is kaptad a tökéletes szettet a tengerparti sétákhoz, vagy egy nyári városnézéshez!