Kockás minta, a szezon slágere - 6 mód, ahogyan hordjuk

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Kockás minta, a szezon slágere - 6 mód, ahogyan hordjuk

A téli divatszezon egyik meghatározó mintája a skótkockás, ami egy kicsit ismét visszarepít minket az időben. Szerencsére ezt a látványos és feltűnő mintát nem csak a diáklányok viselhetik, hanem a felnőttek is, mégpedig stílusosan.

Hangsúlyos derékkal

Bár a karcsú derék sosem ment ki a divatból, néhány éve háttérbe szorult a hangsúlyos csípőnadrágok végett. Mostanra ennek az irányzatnak vége, a divatban egyértelműen hódítanak a derékhangsúlyos darabok.
Válassz egy szorosabb szabású kockás inget, vegyél fel hozzá egy derékig érő farmernadrágot, majd az egész szetthez párosíts egy szép magas sarkút. Igazán nőies és elegáns lesz a végeredmény.
Nadrág: Esprit 27 239 Ft.
Ing: Zara, 3 995 Ft.
Kabát: Esprit, 45 399 Ft.
Cipő: Mango, 9 995 Ft.
Karkötő: Accessorize, 5 150 Ft.

Feketével kombinálva

A klasszikus piros-fekete mintás darabokat a legjobban akkor emelheted ki, ha sötét színnel kombinálod őket. Teljesen mindegy, melyik ruhadarabodat választod meg ezzel a feltűnő mintával, úgy kell felöltöznöd hozzá, hogy minden más háttérbe szoruljon.
Példának okáért egy piros kockás ceruzaszoknyához vegyél fel fekete harisnyát és kabátot, s csak egy piros sálat társíts az öltözékedhez, hogy meglegyen a harmónia.
Felsőrész: Pull&Bear, 3 690 Ft.
Szoknya: Zara, 5 995 Ft.
Csizma: Reserved, 21 820 Ft.
Táska: Mango, 3 995 Ft.

Fókuszban

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

3 óriási tévhit a hurutos köhögéssel kapcsolatban

Okos tetőablak: együtt a kényelem és a funkció