5 kiegészítő, amitől egyből vonzóbb leszel a pasik szemében

Kovács Andrea
Írta: ,
5 kiegészítő, amitől egyből vonzóbb leszel a pasik szemében

Kép forrása: unsplash

A trendek folyamatosan változnak, így az is, hogy mit mivel vegyél vagy ne vegyél fel, mik éppen a divatos színek vagy a szezon legjobb darabjai. Mi most pár olyan must have kiegészítőt sorakoztatunk fel, amiktől garantáltan vonzóbb leszel azonnal – ráadásul ezeket tudományosan alátámasztott tények alapján szedtük neked össze.

Véletlenül se mondj le róluk, ha úgy gondolnád, hogy van rajtad pár plusz kiló! Kim Kardashian bebizonyította, hogy ilyen ruhákban lehetsz csak igazán vonzó és szexi, még akkor is, ha nem vagy modell alkat.

Persze ha félsz egy kicsit az ilyen ruháktól, akkor válassz belőlük sötétebb színeket, de a kerekded idomokat mindenképp érdemes hangsúlyozni.

Számtalan felmérés és kutatás bizonyítja, hogy a férfiak imádják a homokóra alakot és rendkívül nőiesnek is találják, ezért nyugodtan felhívhatod rá diszkréten a figyelmüket.

Ha pedig igazán trendi szeretnél lenni, próbáld ki a rövid felső-magas derekú ceruzaszoknya kombót!

Legyen az csak a rúzsod, a cipőd, vagy bármilyen kiegészítő, amit viselsz.

A piros a szenvedély és a szerelem színe, ami a férfiak fantáziáját egyből beindítja, de még te is sokkal szexibbnek érzed magad attól, ha pirosat viselsz, figyeld meg legközelebb!

Ezt egy, a személyiséget és szociális pszichológiát kutató felmérés is kimutatta. Bár ezt talán eddig is tudtuk...

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!