Kiderítjük, melyik évszak típusba tartozol és milyen színek állnak jól neked

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Kiderítjük, melyik évszak típusba tartozol és milyen színek állnak jól neked

Az, hogy melyik típusba tartozol, jelentősen befolyásolja, hogy milyen színű ruhák, sminkek állnak neked a legjobban!

Ilyen színeket viselj, ha tavasz típusú vagy

Ha ebbe a típusba tartozol, akkor leginkább a meleg, vidám színek állnak neked a legjobban. Fő színük az arany, így ritkán is viselnek ezüstöt. A tavasz vidám színei, a rózsaszín, narancs, illetve sötétzöld remekül áll rajtad, és bátran hordj komplementer színeket, nem muszáj, hogy tetőtől talpig ugyanabba az árnyalatba burkolózz. Ha komolyabb megjelenésre vágysz, akkor a barna a te színed, főleg, ha azt feldobod pár arany kiegészítővel! Smink tekintetében szerencsés vagy, ugyanis fantasztikusan nézel ki anélkül is, de ha mégis magadra szeretnél kenni valamit, akkor is inkább a világos árnyalatok mellett dönts!Amit kerülj: fekete

Tavasz típus jellemzői

A tavasz típusú nők- és férfiak- főbb jellemzői a világos, kissé áttetsző, légies színek. Hajuk általában a szőke valamely árnyalatában pompázik – leggyakrabban világos- és aranyszőke, viszont a vörösesszőke is ide tartozhat.

Arcuk világos, nyáron, ha lebarnul, inkább aranyba hajlik.

Szemük világos, kék, illetve zöld színű. Természetüket tekintve vidámak és optimisták, bár kissé naivak és szétszórtak. Szeretnek a társaság középpontjában lenni, mivel képesek órákig is csevegni.

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)