5+1 melltartós trükk, amit muszáj ismerned, ha kicsi a melled

Stumpf Bea
Írta: ,
5+1 melltartós trükk, amit muszáj ismerned, ha kicsi a melled

Kép forrása: v4.cc

Bármekkora is a melled, nehéz megtalálni a tökéletes fazont és méretet, hiszen lehet, hogy nagyon tetszik, szuper a fazon és elsőre kényelmesnek is tűnik, de valamiért mégsem válik be. Akkor sincs könnyű dolgod, ha nagyok a melleid, de nincs ez másképp a kis mellek esetén sem. Lássunk néhány egyszerű trükköt, amivel könnyebb lesz a melltartóvásárlás és amikkel végre megtalálhatod a tökéletes melltartót!

Kezeld rugalmasan! Kép forrása: refinery29.com

Most, hogy valószínűleg megvan a pontos méret, azt tanácsoljuk, hogy légy rugalmas!

Szuper, hogy tudod, hogy a különböző fazonokat milyen méretben vidd be a próbafülkébe, de azért ne ragaszkodj hozzá foggal-körömmel, hiszen ahogy korábban említettük, a különböző fazonok és push-up megoldások csalókák lehetnek.

Ha úgy érzed, hogy a plusz szivaccsal együtt már nem olyan kényelmes a saját méreted, akkor próbálj fel egy nagyobbat, hiszen abból a pántok és a hátsó rész szűkítésével lehet, hogy épp a tökéleteset vetted le a polcról!

Tipp: Arról se feledkezz meg, hogy ha felszedsz vagy leadsz egy-két kilót, az befolyásolhatja a méreteidet, így új melltartó vásárlás előtt érdemes újrakalkulálni a számokat!

Extra megoldások Kép forrása: v4.cc

Ha kicsi a melled, akkor biztosan ismerős a probléma, hogy vagy a pántok csúsznak le mindig a vállaidon vagy a melleid nem állnak úgy, ahogy szeretnéd.

Nehéz kérdés, hiszen egyszerre kell, hogy praktikus és kényelmes is legyen a melltartód.

Érdemes kipróbálnod egy-két extrább megoldást, például egy keresztpántos fazont, hiszen ebben az esetben a pántok biztosan nem csúsznak majd le, a melleid viszont ott emelkednek meg, ahol szeretnéd.

Tipp: Okos döntés, ha egy olyan fazont választasz, aminél fel-le tudod csatolni a pántokat, így, ha kell, akkor akár keresztpántos, pánt nélküli és klasszikus melltartód is lehet egyben!

Fókuszban

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?