5+1 melltartós trükk, amit ismerned kell, ha kicsi a melled

Stumpf Bea
Írta: ,

Bármekkora is a melled, nehéz megtalálni a tökéletes fazont és méretet, hiszen lehet, hogy nagyon tetszik, szuper a fazon és elsőre kényelmesnek is tűnik, de valamiért mégsem válik be. Akkor sincs könnyű dolgod, ha nagyok a melleid, de nincs ez másképp a kis mellek esetén sem. Lássunk néhány egyszerű trükköt, amivel könnyebb lesz a melltartóvásárlás és amikkel végre megtalálhatod a tökéletes melltartót!

Extra megoldások Kép forrása: v4.cc

Ha kicsi a melled, akkor biztosan ismerős a probléma, hogy vagy a pántok csúsznak le mindig a vállaidon vagy a melleid nem állnak úgy, ahogy szeretnéd.

Nehéz kérdés, hiszen egyszerre kell, hogy praktikus és kényelmes is legyen a melltartód.

Érdemes kipróbálnod egy-két extrább megoldást, például egy keresztpántos fazont, hiszen ebben az esetben a pántok biztosan nem csúsznak majd le, a melleid viszont ott emelkednek meg, ahol szeretnéd.

Tipp: Okos döntés, ha egy olyan fazont választasz, aminél fel-le tudod csatolni a pántokat, így, ha kell, akkor akár keresztpántos, pánt nélküli és klasszikus melltartód is lehet egyben!

Különböző fazonok Kép forrása: bhldn.com

Szerencsére már ezerféle melltartó közül választhatsz a boltokban, amik között persze elsőre lehetetlen kiigazodni, de a lényeg csak az, hogy tudd, hogy mi az, amit keresel és mi az, ami jól áll.

Ha kerek, egymáshoz közel álló melleid vannak, akkor próbálgasd a háromszög fazonokat, ha viszont távolabb állnak a melleid egymástól, akkor a klasszikus fazonok valószínűleg kényelmesebbek lesznek majd.

A fazonok mellett az sem mindegy, hogy a melltartód milyen anyagból van, hiszen a vékonyabb csipke vagy selyem anyagok kényelmesebbek, viszont lazább tartást adnak, a merevebb, erősebb anyagok viszont sokkal jobban tartanak majd!