Két buli, egy ruha? Így kerülheted el, hogy unalmas legyen

Írta: ,

Azt csak nagyon kevesen engedhetik meg maguknak, hogy minden héten új ruhát vásároljanak, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet változatosan öltözködni abból, ami a szekrényünkben lapul! Van néhány olyan divat trükk, mellyel akár kétszer is viselhetsz egy darabot az adott héten, mégis újnak fog tűnni az outfited.

Azok a csodás kiegészítők Kép forrása: glamradar.com

1/5 Azok a csodás kiegészítők

Biztosan neked is feltűnt már, hogy egyes kiegészítők a legegyszerűbb ruhákat is elegánssáegyedivé tudják varázsolni. Válassz ki egy egyszínű ruhát/felsőt, és párosíts hozzá különböző stílusú kiegészítőket – meglátod, minden alkalommal másnak tűnik majd az adott darab.

Rojtos táskával és hosszú nyakláncokkal fűszerezve bohókássá, egy borítéktáskával és egy magassarkúval elegánssá, míg egy sportcipővel és egy szép órával lazává teheted az outfited!

Cipők, cipők, cipők Kép forrása: tumblr.com, brittanickel

2/5 Cipők, cipők, cipők

Ahogy a kiegészítők, úgy a cipők is megváltoztatják a szettek hangulatát és stílusát.

Ne ijedj meg, nem kell, hogy minden szetthez különböző cipőt húzz, elég, ha van 3-4 alapdarabod a különböző stílusokból.

Egy kényelmes sportcipőd, amit bármikor felkaphatsz, egy trendi bokacsizmád, ami nadrággal és szoknyával egyaránt szuperül mutat, egy cuki balettcipőd az átmeneti időszakra, és egy különleges magassarkúd az alkalmakra.

Más nem is kell!

Játssz a rétegekkel! Kép forrása: whowhatwear.co.uk

3/5 Játssz a rétegekkel!

A rétegekkel tényleg varázsolni lehet! 

Egy lenge ruhához például felvehetsz egy kardigánt vagy egy farmerdzsekit is – előbbivel romantikus, utóbbival lazább stílust érhetsz el. Sőt, akár egy motoros bőrdzsekivel is párosíthatod, amiben igazán vagány és egyedi leszel!

Tipp: Amikor reggelente felpróbálsz egy ruhát, mindig próbáld ki több variációban, hogy eltaláld, melyik stílus passzol hozzád aznap a legjobban!

Gombold újra! Kép forrása: shopstyle.com

4/5 Gombold újra!

Néhány jól kombinálható ing biztosan a te szekrényedben is lapul. Ezek a ruhadarabok azért szuperek, mert teljesen más stílust kölcsönöznek viselőjének attól függően, hogyan vannak gombolva vagy felhajtva.

Az egyik alkalommal gombold be teljesen az inget, és viseld egy magasderekú alsóval, amihez statement nyakláncot és magassarkút párosítasz, a következőnél pedig egy szűk farmerrel vedd fel, néhány gombot hagyj kigombolva, az ujjait pedig tűrd fel!

Hívd segítségül a színeket! Kép forrása: thissillygirlslife.com

5/5 Hívd segítségül a színeket!

Amikor a szekrényed előtt állsz, mindig futtasd végig gondolatban azt, hogy milyen egyedi színpárosításokat tudnál kihozni azokból a ruhákból, amik előtted vannak, és akár próbáld is fel a különböző verziókat.

Egy szürke nadrág rögtön életre kel, ha nem egy fehér felsővel és egy farmerdzsekivel párosítod, hanem mondjuk piros kiegészítőket és egy sárga kabátot választasz hozzá!