Két buli, egy ruha? Így kerülheted el, hogy unalmas legyen

Stumpf Bea
Írta: ,

Azt csak nagyon kevesen engedhetik meg maguknak, hogy minden héten új ruhát vásároljanak, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet változatosan öltözködni abból, ami a szekrényünkben lapul! Van néhány olyan divat trükk, mellyel akár kétszer is viselhetsz egy darabot az adott héten, mégis újnak fog tűnni az outfited.

Azok a csodás kiegészítők Kép forrása: glamradar.com

Biztosan neked is feltűnt már, hogy egyes kiegészítők a legegyszerűbb ruhákat is elegánssáegyedivé tudják varázsolni. Válassz ki egy egyszínű ruhát/felsőt, és párosíts hozzá különböző stílusú kiegészítőket – meglátod, minden alkalommal másnak tűnik majd az adott darab.

Rojtos táskával és hosszú nyakláncokkal fűszerezve bohókássá, egy borítéktáskával és egy magassarkúval elegánssá, míg egy sportcipővel és egy szép órával lazává teheted az outfited!

Cipők, cipők, cipők Kép forrása: tumblr.com, brittanickel

Ahogy a kiegészítők, úgy a cipők is megváltoztatják a szettek hangulatát és stílusát.

Ne ijedj meg, nem kell, hogy minden szetthez különböző cipőt húzz, elég, ha van 3-4 alapdarabod a különböző stílusokból.

Egy kényelmes sportcipőd, amit bármikor felkaphatsz, egy trendi bokacsizmád, ami nadrággal és szoknyával egyaránt szuperül mutat, egy cuki balettcipőd az átmeneti időszakra, és egy különleges magassarkúd az alkalmakra.

Más nem is kell!