Kérd kölcsön a pasidtól – szuper outfitinspirációk a férfiosztályról

Stumpf Bea
Írta: ,
Kérd kölcsön a pasidtól – szuper outfitinspirációk a férfiosztályról

Egyre több bolt polcain lehet tapasztalni, hogy a férfi kollekciók egyre nőiesebbek, a női ruhák pedig inkább a férfias irányba mozdulnak el. Vajon mi lehet annak az oka, hogy ennyire elmosódott a két nem közötti éles vonal? Vajon miért érezzük magunkat jobban egy lenge, szabás nélküli ruhadarabban, amiben szinte nem is látszik az alakunk? Érdekes kérdések, valószínűleg több válasz is lehetséges, de mindenesetre ez a trend, lehet utálni vagy imádni. Mi most néhány olyan inspiráló szettet hoztunk el nektek, amik bár a férfiosztályról valók, mégis csodásak!

Manapság már egyáltalán nem lehet különbséget tenni egy-egy férfiosztályon vásárolt, és a női részlegen vásárolt ruhadarab között.

Ha te is érezted már azt, hogy oké, néha imádom ezeket az oversized fazonú felsőket, de most csak egy egyszerű szűk szabású pólót szeretnék, ami egyszerűen lehetetlen küldetésnek tűnt, akkor érted miről beszélünk.

Ha ma mégis olyan kedved van, hogy egy, a méretednél nagyobb felsőt vegyél fel a szettedhez, akkor nézz szét a pasid szekrényében, hátha találsz valami olyat, ami nem csak rajta tetszik, de a fejedben kitalált összeállításhoz is szuperül passzol.

Tűrd be, hajtsd fel, kösd meg és kombináld, a végeredmény csak tökéletes lehet!

Fehér inge mindenkinek van, úgyhogy ha egyet elcsensz valamelyik reggel a pasid szekrényéből, talán észre sem veszi majd.

Általában a slim fazonok azok, amik a csajokon is jól mutatnak, mert ezeknek nem csak a dereka és a hátrésze van meghúzva, de a karoknál is szűkebbek, mint az átlagos szabású ingek.

Attól függően, hogy mennyire nagy rád az ing, többféleképpen viselheted.

Lehet akár ruha övvel és magassarkúval, egy felhajtott ujjú, lazán betűrt basic felső farmerrel vagy egy nőies szoknya tökéletes ellenpontja.

Kísérletezz, és próbáld ki, hogy neked melyik jön be a legjobban!