Melyik a kedvenc cipőd? Ezt árulja el a személyiségedről

Írta: ,

Imádod a trendi, magassarkú cipőket? Vagy számodra inkább a kényelem a legfontosabb? Mindenki más lábbelit szeret hordani, attól függően, milyen a személyisége. Neked melyik a kedvenc cipőd? Áruld el, mi pedig megmondjuk, mi jellemző rád!

Szandál vagy flip-flop Kép forrása: sazan.me

1/7 Szandál vagy flip-flop

Ha a kedvenc lábbelid a szandál vagy a flip-flop, a nyár szerelmese vagy! Ki nem állhatod a hideg téli hónapokat, legszívesebben folyton a tengerben pancsolnál és a napon süttetnéd a hasad.

Imádod színesre festeni a körmeidet és farmerral is szívesen hordod ezeket a könnyű lábbeliket.

Alapvetően barátságos természet vagy, nem szeretsz unatkozni, folyton programokat tervezel és imádod a társasági összejöveteleket.

Sportcipő Kép forrása: nelly.com

2/7 Sportcipő

Ha kedveled a kényelmes sportcipőket vagy többnyire converse-ben lépsz ki az utcára, akkor laza stílus és kalandvágyó természet jellemez. Az utazás számodra szenvedély, a barátaid gyakran vádolnak azzal, hogy keveset foglalkozol velük, hiszen minden idődet a hobbidnak szenteled.

A sportos oldalad mellett művészi hajlamaid is vannak, nem sokat adsz mások véleményére, szeretsz a saját fejed után menni.

 

Balerinacipő Kép forrása: bloglovin.com

3/7 Balerinacipő

Ha kedvenced a balerinacipő, legbelül mindig megőrzöd kislányos énedet. Szeretsz divatosan öltözködni, de mindennél fontosabb számodra a kényelmes, csinos cipő megválasztása.

Imádod a színes, virágos ruhákat, amelyekhez bátran húzhatsz balerinacipőt. Szerencsére sok barátod van, közvetlen természeted miatt sokan kedvelnek.

Segítőkész vagy, mindig számíthatnak rád, ugyanakkor nem hallgatsz másokra, sokszor önfejű vagy.

Platformcipő Kép forrása: justthedesign.com

4/7 Platformcipő

Ha a platformcipőket részesíted előnyben, akkor fontos számodra a trend követése, ugyanakkor a kényelemről sem vagy hajlandó lemondani.

Imádsz élni, nem szereted, ha bármiből is kihagynak a barátaid.

Céltudatos vagy, mindig tudod, mit akarsz elérni.

Lételemed a kommunikáció, folyton a facebookon lógsz, állandó kapcsolatban vagy az ismerőseiddel és naprakész vagy a világ híreiből.

Klasszikus magassarkú Kép forrása: ebay.com

5/7 Klasszikus magassarkú

Amennyiben szinte minden nap magassarkút hordasz, akkor nagyon fontos számodra a külső megjelenés és minőség.

Szinte mindig tökéletesen nézel ki, ismerőseid pedig elhalmoznak bókokkal. Imádsz vásárolni, szenvedélyes gyűjtögető vagy.

Lobbanékony vagy, igazi személyiségedet és őszinte érzéseidet csak a hozzád leginkább közel állóknak feded fel. Könnyen sebezhető vagy, de ezt rendkívül jól leplezed és mindig magabiztosnak mutatod magad.

Csizma Kép forrása: nudevotion.com

6/7 Csizma

Akár hosszú szárú csizma, akár bokacsizma a kedvenc lábbelid, él benned a vágy, hogy kitűnj a tömegből.

Magabiztos vagy és bátor, nem félsz a kihívásoktól.

Nem gondolkodsz túl sokat a problémákon, spontán típus vagy és mindig benne vagy a kalandokban.

Imádsz vásárolni, szívesen flörtölsz, szeretsz ismerkedni és imádsz a barátnőiddel összeülni, hogy megvitassátok a legfrissebb pletykákat.

7/7 Bakancs

Ha kedvenc lábbelid a bakancs, nem sokat adsz mások véleményére. Szívesen húzol bőrkabátot és imádod a laza ruházatot.

Számodra nem az a fontos, mit gondolnak a többiek, sokkal inkább az számít, hogy jól érezd magad a bőrödben.

Kedveled a társasági összejöveteleket, de azt sem bánod, ha néha magányosan elvonulhatsz a szobádba elmélkedni. Ilyenkor sem unatkozol, fogsz egy jó könyvet vagy megnézel egy izgalmas filmet.