Rejtélyes ruhadarabok, amiket imádunk, de a férfiak utálnak

Stumpf Bea
Írta: ,
Rejtélyes ruhadarabok, amiket imádunk, de a férfiak utálnak

Biztos te is voltál már olyan szituációban, hogy a pasid, a fiútestvéred, az apukád, esetleg a férfi munkatársaid furcsán néztek rád egy-egy ruhadarab vagy szett miatt. Örök kérdés, hogy a fiúknak miért nem tetszenek azok az összeállítások, amikről mi pontosan tudjuk, hogy iszonyú jól néznek ki. Mindegy, talán nem is kell megérteni ezeket a dolgokat – sokkal egyszerűbb, ha ezeket a ruhadarabokat inkább megtartjuk a csajos programokra, ahol tényleg értő közönségre találhatnak!

UGG csizmák Kép forrása: whowhatwear.co.uk

Nagyon kényelmes, praktikus, puha és meleg.

Persze mi is látjuk, hogy nem a legszexibb cipők közé tartozik, télen mégis vannak olyan napok, amikor egyszerűen csak ezt van kedved felvenni, hiszen hideg van, esik a hó és emiatt a kényelem az elsődleges szempont.

Szóval ilyenkor még az sem érdekes, hogy a pasik – legalábbis a mi környezetünkben – nem hogy nem szeretik ezeket a csizmákat, de sokszor értelmezni sem tudják.

Hosszú szoknyák

A hosszú szoknya már egy kicsit megosztóbb, mint az előzőek, tehát nem a NO WAY kategóriába tartozik, de azért a legtöbb férfinak nem ez a kedvenc ruhadarabja.

Ezzel is leginkább az a baj, hogy elfedi az alakunkat, így nem látszanak benne az előnyös vonalak.

Akkor még rosszabb a helyzet, ha a hosszú szoknya nem egy egyszínű, visszafogott darab, hanem egy vagányabb mintás vagy neonszínű darab.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba