5+1 apró öltözködési titok, amivel azonnal karcsúbbnak tűnsz

Balatoni Dóra
Írta: ,
5+1 apró öltözködési titok, amivel azonnal karcsúbbnak tűnsz

Hamarosan el kell menned egy olyan eseményre, ahol szeretnél minél csinosabb, karcsúbb lenni, de túl rövid az idő ahhoz, hogy a hasadról ledolgozd a kis hurkákat az edzőteremben? Az edzéssel semmiképp ne hagyj fel, de van egy jó hírünk: jól megválasztott ruhadarabokkal igazán karcsúnak tűnhetsz. Mutatjuk, melyeket érdemes előnyben részesítened!

Alakot megnyújtó darabok Kép forrása: plussizeall.net

Ha szeretnél minél karcsúbbnak tűnni, az egyik legegyszerűbb trükk, hogy öltözködéskor olyan darabokat részesítesz előnyben, amelyek optikailag nyújtják az alakodat.

Legyen apró termeted vagy néhány kiló felesleges rajtad, ez a trükk mindig beválik.

Remek választás lehet például, ha egy egyszerű ruhához vagy póló-farmer kombóhoz választasz egy csinos dzsekit vagy blézert.

Hordj hozzá magassarkút, így nem csak karcsúbbnak, hanem magasabbnak is fogsz tűnni.

A-vonalú ruha Kép forrása: girlwithcurves.com

Az A-vonalú ruhák szinte mindenkinek jól állnak, azoknak pedig, akiken pluszkilók is vannak, praktikus megoldás is lehet, hiszen észrevétlenül elrejti a felesleget.

Újra és újra visszatér a divatba, gondoljunk csak a 20-as vagy a 60-as évekre, mi pedig nem tudjuk megunni, hiszen nagyon nőies és csinos.

A közvetlenül a mell alatt, vagy a csípőnél szűkre szabott és lejjebb bővülő darabok tökéletesen elterelik a figyelmet a problémás területekről, ugyanakkor kiemelik a lényeget.

 

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!