5+1 apró öltözködési titok, amivel azonnal karcsúbbnak tűnhetsz

Balatoni Dóra
Írta: ,
5+1 apró öltözködési titok, amivel azonnal karcsúbbnak tűnhetsz

Hamarosan el kell menned egy olyan eseményre, ahol szeretnél minél csinosabb, karcsúbb lenni, de túl rövid az idő ahhoz, hogy a hasadról ledolgozd a kis hurkákat az edzőteremben? Az edzéssel semmiképp ne hagyj fel, de van egy jó hírünk: jól megválasztott ruhadarabokkal igazán karcsúnak tűnhetsz. Mutatjuk, melyeket érdemes előnyben részesítened!

Megfelelő formájú és méretű melltartó

Végül itt egy apróságnak tűnő, ám semmiképp nem elhanyagolandó tanács, miszerint a karcsú hatás érdekében érdemes a megfelelő formájú és méretű melltartód hordanod.

Talán nem is gondolnád, mennyien buknak el ezen a ponton és rontják el az összhatást azzal, hogy a ruha alatt nem a megfelelő fehérneműt hordják.

Ilyenkor ugyanis a hasra terelődhet a figyelem, és pont azt nem sikerült elrejteni, amit szeretnénk.

A-vonalú ruha Kép forrása: girlwithcurves.com

Az A-vonalú ruhák szinte mindenkinek jól állnak, azoknak pedig, akiken pluszkilók is vannak, praktikus megoldás is lehet, hiszen észrevétlenül elrejti a felesleget.

Újra és újra visszatér a divatba, gondoljunk csak a 20-as vagy a 60-as évekre, mi pedig nem tudjuk megunni, hiszen nagyon nőies és csinos.

A közvetlenül a mell alatt, vagy a csípőnél szűkre szabott és lejjebb bővülő darabok tökéletesen elterelik a figyelmet a problémás területekről, ugyanakkor kiemelik a lényeget.

 

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!