Karcsúsító szettek szilveszterre

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Karcsúsító szettek szilveszterre

Előfordulhat, hogy karácsony után nem érzed magadat éppenséggel a legkarcsúbbnak, márpedig ekkor jó eséllyel szeretnél néhány kilót letagadni az év legnagyobb buliján. Mutatunk néhány szettet, amik segítségével ez nem okozhat problémát.

A-vonalú szoknya és csinos blúz

Ez a szett az elmúlt időszak egyik legdivatosabb összeállításának bizonyult, nem véletlenül. Mindenkinek karcsú derekat csinál, miközben a csípő vonalát elfedi és kiemeli a csodás kebleket.

Fontos, hogy ne válassz túlságosan is széles vonalú szoknyát, az ugyanis a karcsú hölgyeken áll igazán jól, azokon, akik inkább hozzátennének néhány extra centit az alsó fertályukhoz. A derékszabású, enyhén bővülő, A-vonalú rakott szoknya azonban tökéletes választás lesz.

Mivel az alj alapvetően sokat eltakar, a felsőd mindenképpen legyen feszes, ez egyébként furcsa módon segít tovább vékonyítani a látványon.

A felső formáját tekintve a V-kivágás az egyik legelőnyösebb, de a szabadon hagyott, különleges vállrész is sokat segít a karcsúsításban.

Csodás ceruzaszoknya

A szoknyák világában maradva meg kell említenünk még egy szabást, ami ugyancsak divatos a szezonban, sőt, minden eseményen megállja a helyét. Ez a fazon nem más, mint a ceruzaszoknya, ami annak ellenére előnyös, hogy rátapad az alsótestre.

Karcsúsítás esetén célszerű fekete változatot beszerezni, ami egyébként a legkönnyebben kombinálható darab is egyben. A feszes szoknyát társíthatod testhezálló felsőhöz is, de ha ezt már túlzásnak érzed, nyugodtan válassz ejtett fazonú blúzt, inget. 

Ne hagyd ki az összeállításból a derékövet sem, ami amellett, hogy még csodásabb homokóra alkatot varázsol, még inkább kiemeli a karcsúnak tűnő vonalakat.

  • Szoknya: Esprit, 12 000 Ft 
  • Blúz: H&M, 6 990 Ft 
  • Cipő: CCC, 7 190 Ft 
  • Öv: H&M, 3 990 Ft 
  • Karkötő: Accessorize, 3 900 Ft 

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!