Karcsúsító, de meleg pulóverek és kabátok

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Nem könnyű manapság olyan pulóvereket, kardigánokat és kabátokat beszerezni, amik segítenek megmutatni a karcsú alkatot. Mivel a téli divatban még mindig hangsúlyos az oversized trend, nem árt, ha jól megválogatott darabokkal időnként megmutatod a csodás vonalaidat.

Hogyan válassz a túlméretezettek közül?

Az oversized pulóvereket nem kell félretenni, dacára annak, hogy nem fedik fel a karcsú derekat. A megfelelő méret eltalálása esetén ezek a pulóverek kifejezetten jótékonyan hathatnak, hiszen elrejtik az esetleges pluszkilókat, ami nem utolsó szempont karácsony után.

Az oversized pulóverek között is találsz olyanokat, amik enyhén karcsúsítottak, akár fazonjuk, akár mintájuk által csalják el a felesleget. Választhatsz egészen rövid pulóvert, ami alul láttatja a csípővonaladat, így feszes felsőrésszel kiemelheted karcsúságodat.

Jó ötlet a hosszabb verzió is, kiemeltképpen, ha lágy esésű és vékony anyagból készült. A vastag, kötött pulóverekkel vigyáznod kell, ezek sok pluszt adhatnak a testsúlyodhoz, de egy próbát velük is érdemes tenned, mégpedig fekete cicanadrág társaságában.

  • Csíkos, V-nyakú: H&M, 8 990 Ft 
  • Szürke: Esprit, 15 000 Ft 
  • Világosbarna, fényes: s.Oliver, 18 000 Ft 
  • Rózsaszín: River Island, 7 500 Ft 
Viselj poncsót!

A poncsók nemrég lettek újra különösen divatosak, márpedig ez igen jó hír azok számára, aki szeretnek egyedien öltözködni.

A poncsók nagy előnyei közé sorolhatjuk, hogy bár nem kifejezetten hivalkodó viseletet jelentenek, két oldalról mégiscsak láttatni engedik a karcsú vonalakat.

Ápolnak és eltakarnak, vékony övvel viselve, de önmagukban is megállják a helyüket. 

A poncsók és az oversized pulóverek között képeznek átmenetet a denevérujjú pulóverek, amik a telt hölgyek legjobb barátai lehetnek. Ezek a meleg felsőrészek buggyosak a kényes területeken, miközben a kebleket szépen kidomborítják. Igen széles választékban beszerezhetőek, mindenképpen megérnek egy próbát.

  • Rövid ujjú, fekete: Orsay, 6 000 Ft 
  • Sötétkék: Esprit, 15 000 Ft 
  • Világoskék: H&M, 9 990 Ft 
  • Szürke: Marks&Spencer, 16 000 Ft