Jó tanácsok a nyári leértékelésekhez

Cseh Éva
Írta: ,

Ugyan a nyárnak koránt sincs még vége, a leértékelések már javában tombolnak az üzletekben. Ilyenkor sokkal olcsóbban juthatunk hozzá azokhoz a ruhadarabokhoz, cipőkhöz, kiegészítőkhöz, amelyekkel eddig csak szemeztünk. Érdemes megragadni ezt az alkalmat, mert általában ilyen mértékű leértékelésre csupán fél évente kerül sor. Ha valaki teljes körű gardróbfrissítést kíván véghezvinni, akkor szintén érdemes élni ezzel a nagyszerű lehetőséggel, és felkerekedni egy kis shopping túrára. Azonban néhány dolgot nem árt szem előtt tartani, mielőtt útnak indulnánk!

Légy résen! Kép forrása: polyvore.com

Sokszor az akciós termékek közé bekeverednek hibás, selejtes termékek is, ezért minden megvásárolni kívánt darabot jobb, ha körültekintően átnézünk, mielőtt a kasszához érnénk és kifizetnénk.

Ha nagyon megtetszett egy termék, de nincs már a saját méretedben, érdemes odalépni egy számodra szimpatikus eladóhoz, és kedvesen megkérdezni tőle, hogy esetleg raktáron akad-e még belőle.

Ha nincs, akkor még mindig ott az esély, hogy megkérdezzék, más üzletükben kapható-e még a kívánt méret.

Egyes márkáknál bevált szokás, hogy ha nem is kérdezik meg, legalább egy telefonos elérhetőséget adnak, ahol rá tudsz kérdezni.

Ne várd meg a végét! Kép forrása: polyvore.com

Nem mondom, hogy az akciók végén már nem lehet kincsekre bukkanni, de ekkorra a legjobb termékek minden bizonnyal már elfogytak, illetve a maradék készlet igencsak mérethiányos.

Ha a lehető legtöbbet szeretnénk kihozni ebből az akciós időszakból, akkor érdemes az elején, vagy éppen a közepén vásárolni, amikor már tényleg jelentősen levitték az árakat.