5 testékszer, amit ízlésesen viselhetsz - Te bevállalnád őket?

Írta: ,

A szépségnek ezer arca van, és mindenki máshogy fejezi ki önmagát. Van, aki már a testékszer gondolatát is viszolyogtatónak tartja, mások szerint kifejezetten helyesek és vagányak. Összeállításunkban olyanokat mutatunk, akik tökéletes példái annak: egy piercinget is lehet ízlésesen hordani.

1/5 Orrkarika

Az orrba lőtt piercingek nem csak azért népszerűek, mert nagyon látványosak tudnak lenni, hanem azért is, mert sokféleképpen variálhatóak: egy vékony karika vagány és szexis, míg egy apró pötty nőies és játékos, ráadásul ezt már a legtöbb munkahelyen is tolerálják.

Végső esetben pedig az orrpiercinget bármikor ki is lehet kapni, és a helye jóformán meg sem látszik, így az sem probléma, ha nem minden alkalommal akarod viselni a testékszeredet.


Parányi, gyönyörű tetoválások, amiket te is azonnal akarsz majd magadnak


Az orrkarika egyébként manapság egyre több divatfotón is visszaköszön, hiszen még karakteresebbé, még izgalmasabbé tehet egy egyébként is különleges arcot.

2/5 Extra fülbevaló

A fülben viselt ékszer társadalmilag is teljesen elfogadott, de néhány extra dísszel ez is lehet kifejezetten vagány és stílusos, anélkül, hogy polgárpukkasztóvá válna.

A porca ugyanúgy lövethetsz piercinget, mint a fül bármely másik részébe, de készülj fel, hogy ez azért fájdalmasabb és lassabban gyógyuló vállalkozás, mint egy sima füllyukasztás.

Ha nem vetnéd alá magadat a dolognak, rengeteg olyan ékszer körül is választhatsz, amit egyszerűen rácsiptethetsz a porcra, és bármikor egy mozdulattal le is veheted.

3/5 Orrsövény piercing

Amilyen ijesztően hangzik, annyira elegáns és stílusos lehet az orrsövény alsó részébe lőtt piercing.

Tény, hogy ez egy fokkal merészebb, kicsit punkosabb, mint az orrkarika, így biztosan lesz, akiknél kicsapja a biztosítékot, de persze olyanok is szép számmal akadnak, akik kifejezetten szexinek tartják ezt az ékszert - mindössze ízlés kérdése a dolog.

A legnépszerűbb sokáig a patkó forma volt, de újabban a díszített karikák kerültek a porondra, azt pedig mindenkinek be kell látnia, hogy egy szépen rúzsozott száj fölött ez az ékszer nagyon karakteres lehet, és bár kifejezetten lázadó, vagány hatást kelt, mégis van benne valami különösen nőies is.

4/5 Ajakpiercing

Az ajkakba lőtt piercinget tényleg csak az igazán vállalkozó kedvűek vállalják be, és biztos, hogy nagyon sok munkahelyen ez már nem fér bele a megjelenésbe.

Aki azonban megteheti, és szeretné is, az ezt az ékszert is nagyon stílusosan tudja viselni, főleg, ha olyan szép, telt és formás ajkai vannak, mint a modellnek a képen.

A piercing mellé tökéletes választás a sötét blézer, az oldalra fésült, kicsit tupírozott haj, és az alul kontúrozott cicaszem is - ennek a lánynak tényleg nagyon egyben van a megjelenése.

5/5 Köldökpiercing

A fülbevaló után talán a köldökpiercing az, ami leginkább elfogadott, talán azért is, mert ha az ember olyan helyen van, ahol nem feltétlenül mutogatná a testékszerét, akkor valószínűleg a hasát sem fogja, ott pedig, ahol a hasat nem illetlenség megmutatni, valószínűleg a piercing sem kelt közfelháborodást.

Sokan akkor döntenek a köldökbe lőtt ékszer mellett, amikor például kitartó edzés után kockásodni kezd a hasfaluk, esetleg kisebb súlyfeleslegtől szabadultak meg.

Olyanok is vannak persze, akik éppen népszerűsége miatt nem szeretik a köldökpiercinget - mint annyi más, ez is ízlés dolga, egy jól megválasztott darab elegáns és szexis lehet, mint azt a kép is bizonyítja.