5 izgalmas kiegészítő, amit bátran bedobhatsz idén a strandon

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Az idei év programjai közül sem hiányozhat a strandolás, függetlenül attól, hogy több hetes nyaralást tervezel, vagy csak a szomszédos partra fogtok kiruccanni. A fürdőruha trenddel már bizonyára te is tisztában vagy, de mi a helyzet a kiegészítőkkel? Ezeket érdemes választanod, ha szeretnéd feldobni a megjelenésedet!

A napvédelem alapvető manapság, a strandon különösen. De nem muszáj álló nap kenegetned magadat, ha sokat vagy az árnyékban. Azonban, ha szeretnél inkább járni-kelni a büfésoron, vagy andalogni a mólón, akkor bizony szükséged lesz a naptejedre. A védelmet kiegészítheted és a vállaidat is megóvhatod, ha felveszel egy méretes szalmakalapot.

Idén garantáltan nem foghatsz mellé vele, és nem csak praktikus, hanem feltűnő kiegészítőre is szert tehetsz a segítségével. Egy hatalmas, feltűnő szalmakalap segítségével könnyen lehet extrém, különleges a megjelenésed, és ha jól választasz, akkor még egy kis luxust is csempészhetsz a szettedbe.

A kendő ápol és eltakar, de nem csak ezért imádjuk! Megkérdőjelezhetetlen, hogy a divat szempontjából ott a helye a strandra való kiegészítőid között.

A kendőkkel a végtelenségig variálhatod a megjelenésedet: megkötheted úgy, hogy egészalakos ruha legyen belőle, de egyszerűen a derekadra is csavarhatod.

Választhatsz apró kendőket, amik csak a fenekedet takarják el, de a fejkendőkre is gondolhatsz, ha egyedivé tennéd a megjelenésedet. Utóbbi – akárcsak a szalmakalap – nem csak látványos, hanem hasznos is, és szintén képes arra, hogy egy kis egzotikumot csempésszen az összeállításodba.