5 izgalmas kiegészítő, amit bátran bedobhatsz idén a strandon

Írta: ,

Az idei év programjai közül sem hiányozhat a strandolás, függetlenül attól, hogy több hetes nyaralást tervezel, vagy csak a szomszédos partra fogtok kiruccanni. A fürdőruha trenddel már bizonyára te is tisztában vagy, de mi a helyzet a kiegészítőkkel? Ezeket érdemes választanod, ha szeretnéd feldobni a megjelenésedet!

1/5 Hatalmas szalmakalap

A napvédelem alapvető manapság, a strandon különösen. De nem muszáj álló nap kenegetned magadat, ha sokat vagy az árnyékban. Azonban, ha szeretnél inkább járni-kelni a büfésoron, vagy andalogni a mólón, akkor bizony szükséged lesz a naptejedre. A védelmet kiegészítheted és a vállaidat is megóvhatod, ha felveszel egy méretes szalmakalapot.

Idén garantáltan nem foghatsz mellé vele, és nem csak praktikus, hanem feltűnő kiegészítőre is szert tehetsz a segítségével. Egy hatalmas, feltűnő szalmakalap segítségével könnyen lehet extrém, különleges a megjelenésed, és ha jól választasz, akkor még egy kis luxust is csempészhetsz a szettedbe.

2/5 Izgalmas kendő

A kendő ápol és eltakar, de nem csak ezért imádjuk! Megkérdőjelezhetetlen, hogy a divat szempontjából ott a helye a strandra való kiegészítőid között.

A kendőkkel a végtelenségig variálhatod a megjelenésedet: megkötheted úgy, hogy egészalakos ruha legyen belőle, de egyszerűen a derekadra is csavarhatod.

Választhatsz apró kendőket, amik csak a fenekedet takarják el, de a fejkendőkre is gondolhatsz, ha egyedivé tennéd a megjelenésedet. Utóbbi – akárcsak a szalmakalap – nem csak látványos, hanem hasznos is, és szintén képes arra, hogy egy kis egzotikumot csempésszen az összeállításodba.

3/5 Egyedi törölközők

Vásárolhatsz kettő az egyben kendőket, amik ellátják az előbb említett hasznos funkciókat, de törölköző gyanánt is szuperálnak. Az idei trendekben különösen népszerűek a kerek kendők, avagy törölközők, amik már önmagukban is igazán látványosnak és egyedinek bizonyulnak.

Közkedveltek a fekete-fehér, és a növénymintás darabok, de természetesen csak az ízlésed és a kedved szabhat határt a választás során.

Arra ügyelj, hogy ha nem csak az öltözéket kiegészítésére, hanem törölközésre, napozásra is használnád a kendődet, akkor olyat válassz, ami aránylag jó nedvszívó képességgel rendelkezik.

4/5 Egyedi láncok

Bár sokan viselnek bizsukat a strandon, ez azért nem olyan praktikus dolog. Átforrósodhatnak, és akár veszélyes anyagok is kioldódhatnak belőlük, ha pedig túl nagyok, akkor kényelmetlenek, és az egyenletes barnulást is akadályozzák.

Amennyiben a strandon is ékszert viselnél, jobban jársz a nemesfémekkel, illetve érdemes elsődlegesen a fülbevalókra, gyűrűkre koncentrálnod a választásodat.

Ha valami különlegesre és egyedire vágysz, akkor nagyon jó ötlet lehet a boka- és derékláncok között keresgélned. Ezek nem olyan mindennaposak, mint a hagyományos kiegészítők, és egyedivé is teheted őket, pl. egy-egy medállal.

5/5 Gumimatrac

Nem kifejezetten egy viselhető kiegészítő, de meg kell említenünk a gumimatracokat is, hiszen az elmúlt években minden szezonban más-más figurák hódítottak – ez alól az idei év sem kivétel.

Míg korábban az unikornisok és a hattyúk vitték a prímet, addig most az ételek és az italok kerültek sorra. Idén nincs menőbb matrac, mint egy borosüveg, vagy szelet pizza, amire kényelmesen ráhenteredhettek, és élvezhetitek a ringatózó hullámokat.

Persze, csak azért nem kell új matracot venned, hogy megfelelj ennek az ideálnak, de ha idén kell beújítanod, akkor ezekre a látványos és feltűnő kiegészítőkre is eshet a választásod.