Izgalmas lila a tavaszi divatban - Így hordd!

Stumpf Bea
Írta: ,
Izgalmas lila a tavaszi divatban - Így hordd!

Színes tavaszi outfit sorozatunk következő színe a lila, ami nem csak tavaly, de idén is divatos árnyalat lesz az öltözködésben. Elsőre talán nem jut eszedbe ezt a színt levenni a polcról, pedig hidd el, hogy ha megtalálod a megfelelő árnyalatot, akkor nem csak szuperül állna, de a ruhatáradat is feldobhatná egy kicsit!

Egy izgalmas buliruha

Ha már unod a feketét, a csipkét vagy a bőr részleteket, és nem akarod folyton ugyanazokat a színeket viselni a buliba, akkor a színes bársonnyal kombinált szetteket neked találták ki.

Egy egyszerű basic fazonú ruha is lehet izgalmas, ha az anyaga és a színe sem mindennapi, amihez pluszban még szuper kiegészítőket is válogathatsz.

 Visszaköszön a lila Kép forrása: howtochic.blogspot.hu

Többször említettük már, hogy szuper, amikor az outfitedben egy szín többször is visszatér, hiszen ezzel nem csak játékosságot, de egyediséget is viszel a szettedbe. Mi imádjuk, amikor egy izgalmas és élénk szín köszön vissza több ponton is az outfitedben.

A lila több különböző árnyalatban is tündökölhet egy szetten belül, ugyanis a különböző színek csak erősítik egymást, ami szuper összhatást alkot.

Tipp: Nem kell ahhoz ragaszkodnod, hogy minden szín tökéletesen passzoljon az outfitedben, hiszen a különböző hasonló színvilágú árnyalatok is szuperül összepasszolhatnak.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!