Izgalmas és különleges egyberuhák 2015 nyárra

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Izgalmas és különleges egyberuhák 2015 nyárra

A ruhák az egyik legjobb választásnak bizonyulnak nyáron, hiszen nem csupán könnyedek, szellősek és kényelmesek, hanem rendkívül divatosak is. Szerencsére idén egyáltalán nem lesz nehéz néhány új darabot beszereznünk, a jó idő megérkeztéig pedig a bloggerináktól inspirálódhatunk.

Zöld csipkeruha Kép forrása: wendyslookbook.com

Az alábbi csipkeruha a legkevésbé sem mondható szolidnak, ahogy azt Wendytől megszokhattuk, minél rövidebb, annál jobb.

Persze a csodás lábakat hiba lenne elrejteni, ha te is megdolgoztál a formás vonalakért, akkor nincs rá okod, hogy félretedd a rövidebb darabokat. Bár a csipke az egész ruhát átszövi, csupán a karokon áttetsző, az alsó réteg kellőképpen eltakarja a bájakat.


Bikinikörkép 2015: nem minden trendtől vagyunk elájulva


A megjelenésen könnyen szelídíthetünk, ha felveszünk egy kevésbé nőies és feltűnő mellényt, kardigánt. A méretes öv ugyancsak inkább a maszkulin hatást erősíti, ám óriási előnnyel is jár, hiszen megadja az alapot a homokóra alkatnak.

A hasított bőr cipő és táska szintén sokat dob a szetten, amennyire military hangulatot kölcsönöz, annyira jól kiegészíti a csipke egészen nőies mivoltát. 

Kényelmes és elegáns Kép forrása: withlovefromkat.com

Kat szettje újfent mellőzi a feltűnőbb színeket, de nincs ezzel probléma, az örök eleganciával és stílussal egyszerűen nem lehet melléfogni. A fehér ruha bármilyen alkalmon megállja a helyét, nyaraláshoz, városnézéshez, de akár munkához is ideális lehet.

A puritán egyszerűséghez a színskála teljes egészéről válogathatunk, a harmónia pedig garantált, ha a darabok egymással maximálisan harmonizálnak. A gladiátor szandál az idei szezon visszatérő eleme, nem csupán bokáig, hanem akár térdig is érhet.

A kiegészítőket illetően Kat nem bízta a véletlenre az összhangot, a táskáján éppúgy dominál a barna, a fehér, mint ahogy az arany.

Ez utóbbi a bizsukat egyaránt átszövi, továbbá megjelenik a feltűnő szandálon is, így valóban hiánytalan szettet takar.